Închide meniul

Răspunsul LPF, după cererea înghețării play-out-ului Ligii 1: "Sunt niște aberații"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 14:53

Răspunsul LPF, după cererea înghețării play-out-ului Ligii 1: "Sunt niște aberații"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Justin Ștefan i-a răspuns lui Ciprian Paraschiv

Acesta a fost surprins de cererea președintelui Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, și i-a transmis că scenariul nu se poate pune în practică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Astea sunt niște aberații de nedescris, care nu își poat avea loc în anul 2020. Îi e frică de retrogradare, el speră să tragă linie astăzi, pentru că nu vor să retrogradeze. Sub nicio formă nu vom accepta să subjugăm interesele competiției unor interese personale. Decizia de înghețare a competițiilor nu o pot lua cluburile, o pot lua organismele de guvernare", a declarat Justin Ștefan la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport

"Nu e o adresă, e un simplu email"

Secretarul general al Ligii i-a mai transmis oficialului de la Iași că nu s-a adresat unde trebuie.  

"Nu e o adresă, e un simplu email. Domnul Paraschiv s-a adresat LPF, ceea ce demonstrează că nu știe regulamentele de fotbal. Regulamentele spun că modificările competiționale vor fi supuse la vot în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. 

Reprezentanții TV mi-au spus că nu lucrează cu jumătăți de măsură. <<Dacă nu veți juca toate meciurile, vă veți alege cu procese de milioane de euro>>", a mai spus Justin Ștefan pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și