Închide meniul

Răspunsul lui Ioan Andone, după ce Negoiţă l-a acuzat că vorbeşte ‘pe lângă subiect’: "Nu e clară treaba de trei ani de zile?!"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2020, 5:18

Răspunsul lui Ioan Andone, după ce Negoiţă l-a acuzat că vorbeşte pe lângă subiect: "Nu e clară treaba de trei ani de zile?!"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ioan Andone i-a răspuns lui Ionuţ Negoiţă

Ioan Andone a fost cel care a intermediat negocierile din tre spanioli şi Negoiţă. Dacă se concretiza tranzacţia cu Herminio Menendez, Ioan Andone ar fi fost preşedintele clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, păi cum să mă aştept dacă tu vrei să îi faci un bine? El vrea să scape de Dinamo, nu e clară treaba de trei ani? Am o familie de întreţinut şi meciul garanţiilor l-am pierdut în familie, cu nevastă mea, cu fiul meu, cu noră-mea, care nu au fost de acord.
Mă aşteptam să vrea să vândă. Acum, că el are îndoieli mari… Ultima ofertă a fost cu 500.000 de euro într-un cont. Dacă în 30 de zile nu se transferau 10 milioane de euro, se pierdeau cei 500.000. Din câte am înţeles, erau în plan. Ăştia erau banii numai până în vara care vine, pentru datorii plus bugetul pentru anul care vine. Plus bani de la televiziune, sponsori
", a spus Ioan Andone la Telekomsport

Ionuţ Negoiţă i-a cerut garanţii lui Ioan Andone

Ionuţ Negoiţă i-a cerut lui Andone să garanteze personal că spaniolii dispun de banii necesari pentru a susţine Dinamo.

Dacă vrea Ioan Andone să îşi asume şi să garanteze personal că oamenii sunt de încredere şi nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbeşte pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri şi are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi»", a fost atacul lui Ionuţ Negoiţă în gsp.ro. 

CITEŞTE ŞI: 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și