Închide meniul

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat despre o ofertă din Turcia. „Sunt căutat, pentru că am fost apreciat unde am fost”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 15:37 / Actualizat: 21 martie 2023, 16:37

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce a fost întrebat despre o ofertă din Turcia. „Sunt căutat, pentru că am fost apreciat unde am fost

Marius Șumudică, contrazis de Edi Iordănescu

Hepta

Marius Şumudică are deja o ofertă importantă din Turcia, dar nu vrea să îşi dea demisia de la campioana României, chiar dacă ardelenii au fost umiliţi în Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică are ofertă din Turcia

„Şumudică tot timpul a avut oferte. În momentul în care site-uri din străinătate preiau problemele din România, sunt căutat, pentru că am fost apreciat unde am fost. Am contract cu CFR Cluj şi nu voi pleca decât dacă sunt demis.

Dacă ei consideră că Şumudică e singurul vinovat, ne strângem mâna şi ne despărţim”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă susţinută după eşecul cu Steaua Roşie, 0-4.

Conform gsp.ro, Şumudică ar avea o ofertă concretă de la Kayserispor, echipă pe care a mai condus-o în perioada iulie 2017 – mai 2018. Turcii s-au interest de el după ce au aflat că are probleme serioase la CFR Cluj.

Lista antrenorilor care îl pot înlocui pe Marius Şumudică, la CFR Cluj

CFR Cluj are trei variante de antrenori care îl pot înlocui pe Marius Şumudică, după dezastrul de la Belgrad, 0-4 cu Steaua Roşie. Dan Petrescu, Cosmin Contra şi Costel Gâlcă sunt cei care pot ajunge în Gruia, dacă oficialii decid să se despartă de Şumi.

Reclamă

Dan Petrescu a câştigat 3 titluri consecutive cu ardelenii şi e dispus să revină. ”În niciun duel din ăsta cu echipele importante din Europa, să nu uităm de performanțele lui Dan Petrescu cu Lazio, Rennes, Sevilla. Nu a pierdut cu Sevilla!

„Da, ne este dor de organizarea de joc a lui Dan Petrescu și de modul cum pregătea Petrescu meciurile. Cum analiza adversarul și cum reușea să creeze un echilibru indiferent de valoarea adversarilor”, a comentat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Cosmin Contra nu a mai antrenat pe nimeni după despărţirea dureroasă de Dinamo, din 2020. Acum, el este oficial UEFA, dar ar accepta o revenire în Liga 1, la un club cu pretenţii la titlu şi la cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Gâlcă, a treia soluţie, a negociat în această vară cu feroviarii, dar totul a picat din cauza clauzei de reziliere pe care CFR nu a acceptat să o pună în contract. „Îmi doream să ajung la un acord cu CFR Cluj, dar nu în orice condiții. A fost vorba de o clauză de reziliere care nu a fost acceptată, nimic mai mult.

Peste tot unde am fost, am avut clauză de reziliere. Și la Steaua, în primul an, așa că acum nu putea să fie altfel”, a spus antrenorul român la Pro X. El este liber de contract din această vară, când şi-a încheiat contractul cu Vejle.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și