Închide meniul

Răsturnare de situație la Dinamo! Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare”. Anunțul făcut de administratorul judiciar al „câinilor”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 12:34

Răsturnare de situație la Dinamo! Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare. Anunțul făcut de administratorul judiciar al „câinilor

Florin Răducioiu ar putea reveni la Dinamo

profimediaimages

  • Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare”
  • Anunțul făcut de administratorul judiciar al „câinilor”

Răsturnare de situație la Dinamo! Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare”

Florin Răducioiu are șanse tot mai mici să revină la Dinamo. Fostul mare internaţional a lucrat ca director sportiv în Ștefan cel Mare în sezonul 2006-2007, însă acum nu mai mare loc la echipa sa de suflet din cauza „schemei complete de personal”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vorbit cu domnul Rednic și cu domnul președinte Iuliu Mureșan și lucrurile stau în felul următor. Orice dinamovist e bine-venit, cu atât mai mult gloriile dinamoviste. Astăzi avem o schemă completă de personal și, dacă vom renunța la anumiți membri ai personalului, vom aduce și alte persoane. Dar suntem într-o schemă competă de personal și, din punct de vedere financiar, nu vom aduce să dublăm salariile.

Vă dați seama că și noi ne dorim foarte tare ca o personalitate ca Florin Răducioiu să vină alături de Dinamo, dar fără a face însă rabat la preceptele noastre financiare pe care dorim să le respectăm. Dacă schema noastră de personal se va reduce în viitorul apropiat, cu certitudine vom încerca să atragem o mare glorie a clubului care să lucreze alături de Dinamo. Este important și pentru imaginea clubului.

Reclamă

Dumnealui va avea o discuție săptămâna viitoare cu domnul Mureșan, probabil că o să ne auzim și noi. Vom vedea. Astăzi nu este nimic cert, însă noi trebuie să fim foarte atenți la fiecare cheltuială pe care o facem și vă asigur că facem acest lucru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik.ro.

Dănuț Lupu a dat de pământ cu Florin Răducioiu

Dănuț Lupu nu este entuziasmat de posibila revenirea a lui Răducioiu la Dinamo. Din contră, fostul internațional crede că oamenii din conducerea clubului nu urmăresc decât siguranța propriului buzunar, nu și a clubului.

Reclamă

„Am ajuns la vârsta în care mi-am dat seama că dacă spui un lucru îți sare toată lumea în cap. Îi urez multă baftă lui Florin (Răducioiu), dacă va ajunge la o înțelegere, dar eu spun că puteau să fie mulți alții în locul lui.

Fiecare trage pe turta lui. Eu spun că la Dinamo, de-a lungul anilor, au fost atâția dinamoviști pe care nu i-a interesat de Dinamo, iar aici închid subiectul. Fiecare e interesat de buzunarul lui, se gândește la el”, a spus Dănuț Lupu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Liga 1 • 13 apr., 19:54
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu
Diverse • 13 apr., 10:33
FOTO
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu. Este cu 10 ani mai tânără şi a trecut printr-un divorţ dureros
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 10:15
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „La anul se bate la titlu!”
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: "Trebuie să se rupă total de aceste teorii"
Liga 1 • 10 apr., 20:43
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”