Închide meniul

Răsturnare de situație! Unde vrea, de fapt, Constantin Budescu să joace în sezonul viitor: „Se simte ca peștele în apă”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 18:49

Răsturnare de situație! Unde vrea, de fapt, Constantin Budescu să joace în sezonul viitor: „Se simte ca peștele în apă

SportPictures / Mircea Rosca / www.SportPictures.ro via Hepta

Constantin Budescu și-ar fi decis viitorul

Constantin Budescu s-a adaptat imediat la Damac și vrea să continue în Arabia Saudită. Cel puțin asta susține Valeriu Răchită, unul dintre apropiații lui „Budi” și antrenorul care l-a debutat la Petrolul Ploiești. În cazul în care mijlocașul de 32 de ani nu va mai rămâne în Golf, va fi din cauza unor aspecte peste puterea lui de decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Valeriu Răchită: „Constantin Budescu se simte ca peștele în apă la Damac”

„El se simte ca peștele în apă acolo! Dacă va pleca acum, sigur nu e dorința lui. Trebuie să ținem cont că Damac nu e chiar un club 100% profesionist, nu e la nivelul echipelor de top din zona Golfului.

Eu i-aș recomanda să rămână acolo, are 32 de ani, să-și umple conturile, după să revină la Petrolul, unde l-am debutat chiar eu. Am vorbit cu el acum câteva zile, când era în cantonamentul României.

Mi-a plăcut la națională, în minutele în care l-am văzut. E un jucător de valoare, face diferența oricând. Însă noi, ca națională, per total, suntem într-o pasă proastă, trebuie să găsim soluții”, a declarat Răchită pentru GSP.ro.

Reclamă

Budescu a jucat 8 meciuri şi a dat o pasă de gol în tricoul echipei saudite, în campionat. El a sărbătorit alături de colegi salvarea de la retrogradare. Budescu a semnat în februarie cu Damac.

Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj

Constantin Budescu poate semna liber de contract cu FCSB sau CFR Cluj. Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi.

Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii, iar clubul saudit suferă din punct de vedere financiar. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată. Contractul lui Budescu cu Damac expiră la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu este cotat la 2 milioane de euro
  • Unde vrea să joace românul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și