Închide meniul
EXCLUSIV

Război în Ucraina! Dinamo Kiev vine în România! Anunțul lui Mircea Lucescu: ”Ne antrenăm aici și vedem cu cine vom juca!”

Silviu Corneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 14:14

Război în Ucraina! Dinamo Kiev vine în România! Anunțul lui Mircea Lucescu: ”Ne antrenăm aici și vedem cu cine vom juca!”

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Hepta

  • Război în Ucraina
  • Dinamo Kiev se va pregăti la București

Război în Ucraina! Dinamo Kiev se va reuni în România! Mircea Lucescu a anunțat că echipa pe care o antrenează a primit aprobarea să poată veni în București pentru a se pregăti. Pe site-ul clubului s-a anunțat faptul că vor disputa mai multe partide amicale, dar tehnicianul român susține că nu este încă nimic stabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deja echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev se pregătește la baza FCSB și va juca în Champions League pe Giulești. Întrebat de reporterul AntenaSport cu cine va juca din România, Mircea Lucescu a izbucnit în râs când i s-a spus că pe site-ul clubului ucrainean scrie Steaua: ”Ăia habar nu au că există și Steaua, că sunt două echipe. Steaua și FCSB, pentru ei e același lucru

O să vedem ce amicale vom juca. Trebuie să avem confirmări. Avem niște propuneri, nu avem confirmări. Nu știam că o să ne dea drumul”, a anunțat Mircea Luceascu la AntenaSport.

Reclamă

Război în Ucraina! Dinamo Kiev, meciuri pentru pace

Dinamo Kiev a anunţat că va organiza o serie de ”meciuri pentru pace”. Printre adversarele echipei antrenată de Mircea Lucescu vor fi PSG, FC Barcelona sau Steaua (n.r. – FCSB), conform site-ului oficial al clubului ucrainean.

Ne-a dat drumul. Strângem echipa și vedem. Nu știu cu cine o să jucăm. Ne antrenăm aici și după vedem ce vom găsi. Toată lumea se oferă, dar când ajungi să concluzionezi, durează. Deocamdată să-i văd eu aici și după vedem”, a mai spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Mesajul celor de la Dinamo Kiev

Dinamo va organiza o serie de meciuri caritabile sub sloganul: ”Meci pentru pace! Opriţi războiul!”. Meciurile amicale sunt programate în perioada aprilie-iunie 2022, cu adversari precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Steaua, Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel.

Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul ”meci pentru pace! Opriţi războiul!”.Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus”, au anunțat cei de la Dinamo Kiev.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu