Închide meniul

„Război” între CSA Steaua şi CS Afumaţi. Ultraşii roş-albaştrilor au răbufnit după ce au primit numai 14 bilete!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 14:59

Reclamă
„Război între CSA Steaua şi CS Afumaţi. Ultraşii roş-albaştrilor au răbufnit după ce au primit numai 14 bilete!

AS.ro

"Război" între CSA Steaua şi CS Afumaţi

Meciul de duminică se va disputa cu 270 de spectatori în tribună. Conform regulamentului, suporterii echipei oaspete vor primi 5% din numărul total de tichete, spre nemulţumirea roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Război” între CSA Steaua şi CS Afumaţi

Noi am avut la meciul cu CSA doar 8 suporteri, conform regulamentului. Nu am putut să le dăm mai mult de 14 bilete”, au reacţionat conducătorii lui CS Afumaţi, potrivit gsp.ro.

CSA Steaua a învins-o cu 2-0 pe CS Afumați, în prima manșă din brajul de promovare în Liga 2. Zaharia şi Chipirliu au marcat golurile gazdelor.

Sunt puţin supărat că nu am marcat şi al treilea gol. Pe dominarea lor am avut mai multe ocazii. (…) Au ieşit cu crampe, vreau să-i felicit pentru dăruirea lor. 50-50% sunt şansele, meciul se joacă. Trebuie să fim atenţi. Eu aşa sunt, mai atent de felul meu”, a spus Daniel Opriţa după meciul tur. Va fi din nou „război” între CSA Steaua şi CS Afumaţi

Fanii Stelei şi-au anunţat prezenţa la meci

Suporterii lui CSA Steaua sunt nemulţumiţi şi de alte decizii luate de rivalii de la baraj şi şi-au manifestat public indignarea.

Reclamă

Puțin mai este până la ora meciului și pregătirile în vederea blocării accesului suporterilor steliști au început. Jandarmeria Ilfov anunță că accesul în comuna Afumaţi se va face în baza actului de identitate ce va stabili reședința fiecărui trecător. Pe scurt, nu ești “afumăţean”, nu intri.

De cealaltă parte, edilul din localitate anunță că aproximativ 250 de invitații urmează să fie înmânate localnicilor care, de asemenea, trebuie să demonstreze că sunt de-ai casei. Vorbim de o competiție sportivă care implică două tabere și la care nu pot participa decât unii dintre protagoniști.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, când fotbalul românesc se bucură de revenirea Stelei în prim-planul acțiunii, atât Jandarmeria, cât și Federația Română de Fotbal s-ar bucura, mai degrabă, să aibă stadioanele goale, decât să se lege la cap cu suporterii steliști.

Din păcate pentru ei și din fericire pentru noi, vă anunțam că ne vedem duminică la meci„, se anunţă pe pagina de Facebook SudSteaua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și