Închide meniul

Război total între Ion Crăciunescu şi Mihai Stoica! "Am ajuns să îl iau în seamă pe cel care-mi turna mie în pahar?"/"Nu-s Crăciunescu să aduc cafea!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 16:15 / Actualizat: 22 iunie 2022, 16:41

Război total între Ion Crăciunescu şi Mihai Stoica! "Am ajuns să îl iau în seamă pe cel care-mi turna mie în pahar?"/"Nu-s Crăciunescu să aduc cafea!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Război total între Ion Crăciunescu şi Mihai Stoica! Ion Crăciunescu a răbufnit după ce Mihai Stoica a scris la finalul derby-ului FCSB – CFR Cluj că „părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate”. Fostul mare arbitru a dat de pământ cu MM, căruia i-a transmis că „nu va mai exista” pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război total între Ion Crăciunescu şi Mihai Stoica

„Pe Mihai Stoica nu îl recomandă nimic. Doar că are o anumită cultură fotbalistică, trebuie să recunoaștem, că a făcut o școală, dar el nu are nicio calitate dobândită de-a lungul timpului ca să îi dea autoritatea să vorbească despre alții. Sau competență, nu autoritate. El a fost fotbalist la începuturi. Ca arbitru nu putem să îl luăm în calcul. În rest, conducător de dat cu gura pe la echipe și de dat cu pumnul prin tribună, când s-a ivit ocazia.

Ion Crăciunescu: „Mihai Stoica nu va mai exista pentru mine începând cu ziua de astăzi”

Am ajuns să îl iau în seamă pe cel care-mi turna mie în pahar? Când eram la Galați, stătea pe lângă masă și era în stare să ne pupe mâinile să îl băgăm și pe el în seamă, să ne zică «bună ziua». Lăsați, că m-am aprins cam tare și e zi de Paște.

Pe el nu îl recomandă nimic să tragă concluzii asupra mea. Chiar nimic! Când mă jignești în felul ăsta, eu nu sunt un tip care să-mi pun leucoplast la gură. Oamenilor care nu au respect, trebuie să le răspunzi. Pentru mine el nu va mai exista începând cu ziua de astăzi”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Mihai Stoica nu a rămas dator şi i-a dat replica lui Ion Crăciunescu

Iritat de declaraţiile făcute de fostul mare arbitru, team managerul de la FCSB i-a dat o replică în stilul caracteristic, în care a amintit de un episod cu Giovanni Becali.

Reclamă

„Când Giovanni Becali mi-a propus să mă angajeze la firma lui, l-am refuzat politicos și i-am zis că eu nu-s Crăciunescu să aduc cafea musafirilor. Cam cu astea se îndeletnicea celebrul nea Nelu, ăla cu personalitate, verticalitate și mare calitate, care a visat că-i puneam eu nu știu ce prin pahare.

Dacă s-a întâmplat să ne fi aflat la aceeași masă vreodată, nu-mi amintesc. N-am reținut niciodată decorul”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

De unde a pornit războiul dintre Mihai Stoica şi Ion Crăciunescu

Mihai Stoica a făcut crize de nervi în timpul meciului dintre FCSB şi CFR Cluj 1-1. Oficialul roş-albaştrilor susţine că Andrei Burcă trebuia eliminat la faza penalty-ului acordat în urma duelului cu Florin Tănase.

„Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate. Poate din dorința de a absolvi arbitrul, poate din alte interese sau poate fără interes. Doar antipatie.

Burcă n-are NICIO intenție să joace mingea, îl faultează cinic pe Tănase și Petrescu era OBLIGAT să-l elimine. Nu galben, ci ROȘU. Așa zice regulamentul. Ăla updatat, pe care cred unii că eu nu-l cunosc”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Recomandări
  • Război total între Ion Crăciunescu şi MM Stoica
  • Ce au de împărţit fostul mare arbitru şi team managerul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și