Războiul comunicatelor | FRF nu ţine cont de părerile LPF! A adoptat protocolul şi sancţiunile în Comitetul de Urgenţă

De Antena Sport
Publicat: 12.06.2020, 16:43
Actualizat: 12.05.2021, 11:24

Se conturează un nou conflict între FRF şi LPF. Forul condus de Răzvan Burleanu nu a ţinut cont de comunicatul Ligii şi a adoptat protocolul medical şi sancţiunile aferente în Comitetul de Urgenţă.

Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Amenzile pentru nerespectarea măsurilor impuse în protocol sunt uriaşe, cu sume cuprinse între 5.000 şi 100.000 de lei!

"Astăzi, 12 iunie 2020, Comitetul Executiv de Urgență FRF a decis aprobarea documentului care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19.

[…] Decizia a fost aprobată luând în considerare testarea pozitivă a unor persoane din cadrul unor cluburi participante la competițiile organizate de FRF și LPF și constatând necesitatea creșterii gradului de conștientizare, cu privire la riscurile existente și măsurile necesar a fi adoptate pentru prevenirea acestor riscuri, atât al reprezentanților cluburilor cât și al jucătorilor, staff-ului tehnic și al celorlalți oficiali", se arată în comunicatul FRF. 

LPF nu este de acord cu sancţiunile

Liga Profesionistă de Fotbal emisese un comunicat tot în cursul acestei zile, prin care îşi exprima dezacordul faţă de sancţiunile impuse de FRF. 

"FRF a solicitat printr-un email ca această Hotărâre să fie semnată și de către dl. Gino Iorgulescu, Președintele LPF și Prim-Vicepreședintele FRF.

Precizăm că până la această oră nu a existat nicio consultare telefonică între domnii Burleanu și Iorgulescu cu privire la aspectele cuprinse în hotărârea menționată mai înainte, situație pe care o considerăm extrem de regretabilă mai ales prin prisma eventualelor consecințe negative asupra cluburilor din CASA Liga 1, prin adăugarea unor sancțiuni suplimentare față de cele prevăzute deja în cadrul legislației naționale.

În urma consultării cu toate cele 14 cluburi din CASA Liga 1, acestea ne-au comunicat refuzul lor unanim de a accepta sancțiuni suplimentare pentru nerespectarea dispozițiilor legale în vigoare aplicabile în materia reluării competițiilor sportive organizate în aer liber", se arată în comunicatul LPF

AS. RO LIVE

Alex Ioniţă, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Pe același subiect
FC U Craiova 1948 - Dinamo
Fotbal intern • 28 iulie, 17:07
Problemele continuă pentru Dinamo! „Câinii”, sancţionaţi după derby-ul cu FC U Craiova 1948. Nici echipa lui Mititelu nu a scăpat!
Răzvan Burleanu
Fotbal intern • 19 iulie, 18:19
Răzvan Burleanu a lansat o acuzaţie gravă la adresa lui Gigi Becali: „E supărarea unuia care n-a reuşit să ne cumpere, aşa cum a făcut-o cu alţii!”
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF
Fotbal • 17 iulie, 21:54
Răzvan Burleanu a dat în judecată un fost membru al Generaţiei de Aur. „Are de-astea de securist! Are un tupeu!”
Antena 1
Simona Bălăceanu "își îmbrățișează feminitatea" pe nisipul fierbinte. Concurenta de la Burlacul face spectacol pe plajă
Top citite
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
1
MERCATO 2021 | Cele mai tari mutări sunt AICI. Ramos şi Donnarumma au semnat cu PSG. Manchester United l-a luat pe Raphael Varane. Viitor incert pentru Messi şi Ronaldo
Ultimele știri
9:34 Umilința din Conference League l-a înrăit! Gigi Becali nu se dă bătut: „Înregistrați asta. Ține minte!” Planul patronului de la FCSB 8:42 VIDEOJocurile Olimpice 2020 | Rezultate sub aşteptări pentru Alin Firfirică şi Vlăduţ Simionescu. Au ieşit din cursa pentru medalii 8:28 Oracolul din Gruia! Ironiile lui Șumudică, după joia neagră din fotbalul romanesc: „Banja Luka e campioană în Bosnia, nu locul 11 în Kazahstan!” 8:18 Gigi Becali taie în carne vie! Care sunt jucătorii dați afară de la FCSB: „I-am zis lui MM, gata!” Cine mai poate pleca 4:13 Jocurile Olimpice 2020 | Ce păcat! Echipajul de 8+1 feminin a ratat podiumul la Tokyo. Tricolorele erau mari favorite. Uneia dintre fete i s-a făcut rău 1:38 FotoScandal la Craiova! Fanii s-au dus peste jucători după umilința cu FK Laci: „Vă rupem picioarele!” 0:27 AS.RO LIVE | Diana Belbiţă a fost invitata lui Cătălin Oprişan. Dezvăluiri de senzaţie ale singurei românce cu victorie în UFC 0:24 NEWS ALERTGigi Becali, anunţul de la miezul nopţii. „Moruţan pleacă pe 10 milioane de euro!”. Când se finalizează negocierile şi câţi bani are în conturi FCSB 0:15 Gigi Becali, decizie uluitoare după umilinţa din Conference League! A propus un titular de la FCSB la Craiova: „L-am sunat pe Rotaru să îi dau lucrul furat înapoi” 0:01 „Umiliţii de serviciu” nu au loc nici la „masa săracilor”! FCSB şi Universitatea Craiova, eliminări şocante din Conference League: „Cea mai mare ruşine!”. Sepsi, OUT din Conference League. Toate reacţiile
Close