Închide meniul

Răzvan Burleanu a anunțat când se va relua Liga 1. ”Vom creiona un calendar competițional”

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 5:58

Reclamă
Răzvan Burleanu a anunțat când se va relua Liga 1. ”Vom creiona un calendar competițional”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Răzvan Burleanu a anunțat când se va relua Liga 1. ”Vom creiona un calendar competițional”

Competiția va începe de la acea dată doar dacă jucătorii vor respecta protocolul încheiat de LPF și FRF cu ministerul Tineretului și Sportului, dar și cu ministerul Sănătății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu: ”Am primit garanții că nu va mai fi nevoie de izolare”

Răzvan Burleanu a precizat că se va renunța la prevederea ce viza izolarea fotbaliștilor timp de 14 zile.

"Ne-am asumat obiectivele să începem în 15 mai antrenamentele în grupuri de către 4 jucători, apoi din iunie cu toată echipa.

Am primit garanții că nu va mai fi nevoie de izolare la domiciliu timp de două săptămâni atât timp cât stau într-un cantonament asigurat de club, unde sunt bine izolați”, a spus Burleanu, pentru Digi Sport.

Răzvan Burleanu lucrează la un calendar competițional

UEFA a impus ca până pe 20 iulie toate campionatele din Europa să își desemneze echipele calificate în cupele europene. În atare condiții, FRF, prin vocea lui Răzvan Burleanu, a dat asigurări că se va creiona un calendar competițional. Totodată, președintele Federației speră că din 1 iunie se va reveni la normalitate.

Reclamă

"Peste două săptămâni, președintele Johannis a zis că vom avea un alt val de relaxări. Atunci vom creiona un calendar competițional, deocamdată sunt doar scenarii.

UEFA a impus un termen limită, trebuie să desemnăm echipele care vor juca în Europa până la 20 iulie, deci până atunci trebuie să încheiem play off Liga 1 și Cupa României”, a mai declarat Burleanu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” Vezi toate știrile
Citește și