Închide meniul

Răzvan Burleanu a oferit răspunsul. Ce decizii se iau dacă un fotbalist din România are Covid-19. ”E o situație de criză”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 14:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Răzvan Burleanu a oferit răspunsul. Ce decizii se iau dacă un fotbalist din România are Covid-19. ”E o situație de criză”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Răzvan Burleanu a oferit răspunsul. Ce decizii se iau dacă un fotbalist din România are Covid-19. ”E o situație de criză”

"Nu știu neapărat dacă în protocolul medical e trecut așa ceva, dar noi am solicitat deja LPF să consulte cluburile din Liga 1 cu privire la aceste scenarii pe care le putem identifica după ce vom relua competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Ceea ce știm acum dă naștere multor întrebări”

Nu știu ce se întâmplă dacă mai multe echipe vor avea jucători infectați. Acesta a fost și motivul pentru care discutăm cu LPF. În momentul de față lucrăm cu probabilități și cu multe scenarii. Ne-am dori, ca organizatori de competiție, ca toate cluburile să cunoască de la bun început ce scenariu se poate aplica dacă acest lucru se întâmplă.

Ceea ce știm acum dă naștere mai multor întrebări. Una din ele e până când se poate continua această competiție. Nu cumva integritatea competiției este afectată, dacă o echipă este depistată pozitiv? (…) E o situație de criză și vor fi modificări. În momentul de față, poziția LPF este ca întrecerea să continue, jucătorii intră în izolare și meciurile nu se pot amâna", a spus Burleanu, pentru ProSport.

Liga 1 se va relua, cel mai probabil, pe 13 iunie. Fotbalul din România a fost suspendat din data de 12 martie, atunci când pandemia de Covid-19 a luat amploare și în țara noastră.

Meciurile din prima ligă se vor juca fără spectatori. De asemenea, partidele din Liga 2 vor avea loc din 4 iulie, însă doar primele șase echipe vor evolua într-un sistem play-off pentru a desemna echipele promovate.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și