Închide meniul

Răzvan Burleanu, anunț despre stadionul din Ghencea. ”Sunt bunuri publice. Nu ar trebui să excludem suporterii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 18:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Răzvan Burleanu, anunț despre stadionul din Ghencea. ”Sunt bunuri publice. Nu ar trebui să excludem suporterii”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Răzvan Burleanu, anunț despre stadionul din Ghencea. ”Sunt bunuri publice. Nu ar trebui să excludem suporterii”

În ultimele săptămâni există tot mai multe tensiuni între FCSB și CSA Steaua, cele două formații dorind să evolueze pe noua arenă. Doar că reprezentanții Armatei nu vor să primească echipa lui Becali pe acest stadion. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe”

Răzvan Burleanu a vorbit despre finalizarea arenelor, dar și despre utilizarea stadionului din Ghencea.

”Amânarea Euro ne-a prins foarte bine dintr-un punct de vedere, avem șansa să finalizăm infrastructura care n-ar fi fost gata la timp. Până la mijlocul lui noiembrie, toate cele trei stadioane vor fi gata. Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești în această ordine. Primul va fi gata în septembrie, în octombrie Ghencea, iar la mijlocul lui noiembrie Giulești.

Din punctul meu de vedere, sunt bunuri publice, cred că nu ar trebui să excludem suporterii vreunei echipe, fanii vreunei formații, fanii vreunei formații de muzică și așa mai departe. Nu vorbim aici de rivalități care se află pe suprafața de joc, mă refer la bunuri care să servească unui număr cât mai mare de suporteri, ei sunt beneficiarii finali ai acestei investiții”, a declarat Burleanu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și