Închide meniul

Răzvan Burleanu, despre percheziţiile Fiscului: "Am plătit taxe mai mult decât trebuia!" Cum i-a atacat pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 30 noiembrie 2020, 14:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Răzvan Burleanu, despre percheziţiile Fiscului: "Am plătit taxe mai mult decât trebuia!" Cum i-a atacat pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu a dat replica pentru Fisc

Răzvan Burleanu a spus că după ce a ajuns în fruntea FRF s-a asigurat că toate actele sunt în regulă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: "Ne-am arătat disponibilitatea de a colabora cu ANAF"

"Încă din 2014, FRF a implemantat toate principiile bunei-guvernanțe, devenind un model de bune practici recunoscut la nivel regional. Ne-am arătat dispoziţia de a colabora cu ANAF. Au existat controale anuale din 2014 încoace şi de fiecare dată nu au fost probleme. Mai mult, în 2016 s-a recunoscut că FRF a plătit taxe mai mult decât trebuia, iar în 2017, am recuperat suma respectivă", a transmis Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă organizată astăzi.

Agenţii Fiscului au descins la sediul FRF în urmă cu aproape două săptămâni, conform declaraţiilor oferite de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

"În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public", a declarat Florin Cîțu într-un mesaj postat pe reţelele sociale. 

Răzvan Burleanu, atac dur la Florin Cîţu şi Ludovic Orban

Reclamă

"Ministrul de Finanțe va înțelege că FRF nu e o instituție publică, așa cum tot a insistat în numeroase rânduri, punând Federația la un loc cu primării sau consilii județene. Se va vedea care e contribuția Federației la FRF. În 2019, FRF a contribuit cu nu mai puțin de 13 milioane  de lei. Am primit 0 lei sprijin înapoi. Totodată, indirect, fotbalul românesc contribuie la bugetul de stat cu 750 de milioane de euro anual, conform unui studiu al Uniunii Europene", a spus şeful FRF.

Burleanu l-a taxat şi pe premierul Ludovic Orban, care a fost prezent în urmă cu trei zile, la ceremonia organizată la stadionul Steaua, după recepţia lucrărilor, unde Duckadam a fost printre marii absenţi.

"Ministrul de Finanțe va înțelege că FRF nu e o instituție publică, așa cum tot a insistat în numeroase rânduri, punând Federația la un loc cu primării sau consilii județene. Se va vedea care e contribuția Federației la FRF. În 2019, FRF a contribuit cu nu mai puțin de 13 milioane  de lei. Am primit 0 lei sprijin înapoi. Totodată, indirect, fotbalul românesc contribuie la bugetul de stat cu 750 de milioane de euro anual, conform unui studiu al Uniunii Europene", a atras atenţia Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

România ar putea organiza EURO U21, peste trei ani

Răzvan Burleanu a vorbit şi despre cursa în care România se află cu Georgia pentru a organiza turneul final al Campionatului European de Tineret din 2023. 

Burleanu a amintit că România a primit de la UEFA organizarea mai multor eveniment importante: patru meciuri de la EURO 2020, tragerea la sorţi a acestei competiţii şi turneul final U19 de anul viitor, în timp ce Georgia a ratat mai multe competiţii.

"Dacă privim lucrurile din această perspectivă este clar că şi alte ţări merită să primească această recunoaştere europeană", a spus şeful FRF. El consideră însă că România îşi păstează şansele de a primi o nouă veste pozitivă din partea UEFA.

În cazul în care candidatura României va fi acceptată, micii tricolori vor participa la al treilea EURO la rând. În urma competiţiei din 2023, se vor decide şi echipele calificate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și