Închide meniul

Răzvan Burleanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: "Stadionul îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2020, 5:38

Reclamă
Răzvan Burleanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: "Stadionul îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal"

Răzvan Burleanu este președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a anunţat că vrea ca FCSB să joace mai multe meciuri pe stadionul "Arcul de Triumf". În replică, preşedintele FR de Rugby, Alin Petrache, a spus că acest lucru este imposibil pentru că noua arena are o lăţime prea mică pentru a îndeplini condiţiile agreate de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În replică, şeful FRF, Răzvan Burleanu, spune că stadionul îndeplineşte toate normele UEFA.

"Federaţia Română de Fotbal precizează că terenul de la stadionul «Arcul de Triumf» îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV. 

Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum şi din proiectul EURO 2021 la Under 19, turneu pe care România îl va organiza în vara viitoare”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Mediafax.

Reacţia lui Gigi Becali, după votul din Senat

Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el. Văd că Talpan ne interzice în Ghencea, Petrache ăla spune ca se joacă doar rugby pe Tineretului, dar fotbal de ce nu se joacă?

Reclamă

Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic. Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a spus Becali, citat de Prosport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și