Închide meniul

Răzvan Burleanu, prima reacţie după umilinţa suferită de Marius Şumudică. „Îmi doresc un dialog cu conducătorii lui CFR Cluj”. Semnal de alarmă pentru antrenorii din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 18:00

Răzvan Burleanu, prima reacţie după umilinţa suferită de Marius Şumudică. „Îmi doresc un dialog cu conducătorii lui CFR Cluj. Semnal de alarmă pentru antrenorii din Liga 1

Răzvan Burleanu, unic candidat la FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că le recomandă antrenorilor din Liga 1 să fie mult mai atenţi la rezilierea unui contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, prima reacţie după umilinţa suferită de Marius Şumudică

Îmi doresc un dialog cu reprezentanţii clubului CFR. Aş recomanda cluburilor şi antrenorilor să fie mult mai ateţi la rezilierea unui contract. Când apare o astfel de situaţia imaginea clubului şi a fotbalului în general are de suferit„, a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Înainte să fie dat afară, Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre pe stadionul lui CFR Cluj pentru a susţine un antrenament. Tehnicianul s-a declarat şocat de comportamentul oamenilor lui Neluţu Varga.

Ce să vorbesc? Vorbiţi cu jucătorii, că sunt mai importanţi. Am venit la program, am vrut să respect programul. Echipa s-a prezentat. Sunt aici toţi jucătorii. Nu am fost lăsaţi să intrăm să ne antrenăm. Mai departe, am afişat pe grup programul de mâine. Dumneavoastră trebuie să trageţi concluziile.

Nu am crezut în viaţa mea că mi se poate întâmpla aşa ceva în România. Eu sunt angajat care a venit să îşi exercite dreptul la muncă. Eu am un contract în vigoare şi, deocamdată, sunt antrenorul lui CFR Cluj. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla.

Reclamă

Nu am crezut în viaţa mea că mi se poate întâmpla aşa ceva în România. Am ţinut şedinţa tehnică în garaj. Am venit să îmi fac meseria. Am venit cu o oră şi jumătate înainte”, a spus Şumudică.

Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre în stadion şi a fost ţinut afară de bodyguarzi minute în şir, alături de oamenii săi din staff. După mai multe minute, lui Şumudică i s-a permis să pătrundă în stadion, dar fără maşină.

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!„, a fost anunţul oficial făcut de CFR Cluj.

Recomandări
  • Răzvan Burleanu cere să se vadă cu Neluţu Varga
  • Marius Şumudică, umilit înainte de a fi dat afară de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și