Închide meniul

Răzvan Burleanu, război total cu LPF: "Pe palavragiii de la LPF îi suspectez că vor control pe arbitraj în interesul unui club"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 14:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Răzvan Burleanu, război total cu LPF: "Pe palavragiii de la LPF îi suspectez că vor control pe arbitraj în interesul unui club"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

Răzvan Burleanu e de părere că cei de la LPF vor să îşi asume introducerea sistemului VAR în Liga 1. Preşedintele FRF spune că din cauza Ligii s-a blocat implementarea acestui sistem în Liga 1. "Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect, al VAR. De asta s-a blocat. LPF a solicitat să își asume implementarea, deși nu acoperă niciun leu. LPF vrea să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îi suspectez că vor un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacționeze în avantajul și în interesul vreunui club, așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivelul comisiilor jurisdicționale. Dacă nu vor recunoaște autoritatea CCA, atunci FRF nu va mai acoperi niciun cost pentru implementarea VAR”, a spus Răzvan Burleanu. 

Răzvan Burleanu spune că cei de la LPF să suporte costurile sistemului VAR

Pentru cheltuielile de arbitraj, FRF primește de la UEFA doar 100.000 de euro în fiecare an. Cheltuielile FRF depășesc 350.000 de euro, bani care se duc în pregătirea arbitrilor. De anul trecut am preluat și testarea, pentru toți, inclusiv cei din Liga 1. Sper că am clarificat acest lucru, banii nu pică din cer. Nu sunt niște fonduri la UEFA sau FIFA pe care refuzăm să le accesăm. 

Menționez principalele surse de venit ale Federației. Cele 10 meciuri ale echipei naționale, meciurile din Liga 2 și cele din Cupa României. Niciun ban public. Toate veniturile din Liga 2 și Cupă se duc exclusiv către echipe. Nu oprim niciun ban, în comparație cu modelul de la LPF. Cu aceste fonduri finanțăm activitatea a 18 loturi naționale și 52 de competiții. Dacă ar fi să comparăm cu anul 2014, când administram doar 10 loturi. Când vine vorba despre competiții, în 2014 erau doar 21”, a mai spus Răzvan Burleanu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și