Închide meniul

Răzvan Burleanu se teme pentru reluarea Ligii 1! Ce spune președintele FRF. ”Aceasta este partea mai puțin bună”

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 18:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Răzvan Burleanu se teme pentru reluarea Ligii 1! Ce spune președintele FRF. ”Aceasta este partea mai puțin bună”

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

Răzvan Burleanu se teme pentru reluarea Ligii 1! Ce spune președintele FRF. ”Aceasta este partea mai puțin bună”

Burleanu s-a întâlnit cu reprezentanții Ministerului Sănătății și Ministerul Sportului și a discutat despre reînceperea fotbalului în România. Fotbaliștii se pot antrena în grupuri mai mari de trei persoane din 1 iunie, dar sportivii vor rămâne în cantonamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu: ”Debutul campionatului în 13 iunie ar putea fi pus în pericol”

"Chiar astăzi de la ora 16:00 am avut o nouă întâlnire cu Ministerul Sportului, cu Ministerul Sănătăţii şi cu reprezentanţii Institutului Naţional de Sănătate Publică şi concluziile aş putea să le sumarizez. Partea bună este că ne putem relua antrenamentele colective după venirea celui de-al treilea test, iar din 6 iunie putem să disputăm meciuri amicale, bineînţeles, doar înter echipele care au fost testate de trei ori în această perioadă de timp.Acest meci amical din 6 iunie se va putea disputa doar într-una dintre bazele sportive folosite până acum de una dintre aceste echipe.

Partea mai puţin bună este că jucătorii trebuie să continue să stea în cantonament. În 8 iunie am stabilit o nouă întâlnire pentru a analiza evoluţia pandemiei la nivel naţional. În 13 iunie, după cum ştiţi, este programat primul meci din Liga I. Dacă nici din 15 iunie jucătorii nu vor putea să părăsească cantonamentele, atunci cu siguranţă debutul campionatului în 13 iunie ar putea fi pus în pericol", a declarat Burleanu, pentru Telekom Sport.

Klaus Iohannis dă unde verde sportului în România

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că toate competițiile sportive în aer liber se pot desfășura începând cu 1 iunie.

”Competiţiile sportive, avem şi aici o veste bună: se vor putea relua competiţiile sportive din 1 iunie, dar pentru sporturile care se practică afară, în aer liber şi mai puţin sporturi de contact, fără spectatori.

Reclamă

Tot de la 1 iunie vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu un număr de până la 500 de specatatori, dar așezați pe scaune în funcție de restricții și triaj epidemiologic”, a declarat președintele Iohannis într-o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și