Închide meniul

Răzvan Lucescu, despre problema fotbalului românesc: „Avem nevoie de Steaua și de Dinamo, nu de FCSB!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 10:10

Răzvan Lucescu, despre problema fotbalului românesc: Avem nevoie de Steaua și de Dinamo, nu de FCSB!”

Răzvan Lucescu, despre problema fotbalului românesc

Răzvan Lucescu / Profimedia

Răzvan Lucescu, despre problema fotbalului românesc. Antrenorul lui PAOK a analizat situația din Liga 1 și a identificat o problemă importantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer este dezamăgit de situația cluburilor de mare tradiție din România: Dinamo, respectiv Steaua.

Răzvan Lucescu, despre problema fotbalului românesc: „Avem nevoie de Steaua și de Dinamo, nu de FCSB!”

Deși este încântat de revenirea entuziasmantă a celor de la Rapid în prima ligă, Răzvan Lucescu deplânge situația celorlalte două cluburi de mare tradiție din București. Tehnicianul consideră că e nevoie de Dinamo în Liga 1, dar și de rezolvarea conflictului dintre FCSB și CSA Steaua.

„Nu foarte atent, dar urmăresc toate rezultatele din Liga 1, urmăresc care e situația. Revenirea Rapidului este un lucru excepțional. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid și nu pentru că am jucat sau antrenat acolo. Fotbalul românesc are nevoie și de Dinamo, de Steaua, nu de FCSB. 

Steaua a făcut istorie, Steaua a continuat cu Gigi Becali să obțină rezultate și să fie an de an prezentă în grupele Ligii Campionilor sau Cupei UEFA. Avem nevoie de aceste branduri, care atrag, care creează emulație. Fotbalul românesc e mai sărac fără aceste echipe în prim-plan, care să se bată pentru primele poziții”, a declarat Răzvan Lucescu pentru sport.ro.

Reclamă

Răzvan Lucescu a dat verdictul! Pe cine alege dintre fanii lui Rapid și cei ai lui PAOK: „Cu tot respectul, nu există comparație!”

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, a ales dintre fanii lui Rapid și cei ai echipei sale.

Răzvan Lucescu a revenit pe banca celor de la PAOK în iulie 2021. La „cârma” echipei din Salonic, tehnicianul român a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Tehnicianul, în vârstă de 53 de ani, susține că fanii lui PAOK nu pot fi comparați cu cei de la Rapid, primii fiind mult mai fanatici.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu există comparație, cu tot respectul. În favoarea celor de aici (n.r. din Grecia). Ca să înțelegeți foarte bine ar trebui să trăiți aici. În afară că Grecia este o țară care trăiește foarte puternic emoțional, PAOK este ceva special. Este în nordul Greciei, este opusul Atenei, e o zonă mai amărâtă din punct de vedere economic. Dacă vrei, da, ca Napoli cu nordul Italiei.

E incredibil! Pasiunea se transmite în familie și nu mă refer la tată-fiu, ci la familii întregi. Când mergem spre stadion, e o pasiune… oameni în vârstă, tineri, în cupluri, oameni cu câte doi copii în brațe aruncă către autocar, gesticulează. N-ai posibilitatea să compari. Vă spun, e incredibilă energia degajată.

Sigur, în momentele de dificultate se transformă în ceva negativ, într-o presiune uriașă. Poate uneori e greu de gestionat”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru sport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și