Închide meniul

Răzvan Oprea a dezvăluit ce datorii imense are Dinamo, după ce Negoiță i-a cerut 1 leu pe club: "E un leu greu"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2020, 9:14

Răzvan Oprea a dezvăluit ce datorii imense are Dinamo, după ce Negoiță i-a cerut 1 leu pe club: "E un leu greu"

Mediafax Foto / Octavian Cocoloș via Hepta

Ionuț Negoiță renunță la Dinamo pe 1 leu

  • Ionuț Negoiță vinde clubul pe 1 leu
  • ADPD s-a arătat dispusă să cumpere clubul
  • Dinamo riscă că nu obțină licența

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo a anunțat că este dipusă să preia clubul de la Ionuț Negoiță. Omul de afaceri a spus că vinde pe 1 leu Dinamo, iar viitorul investitor va prelua și datoriile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Oprea a dezvăluit că leul cerut de Negoiță este unul foarte greu.

Sunt 2.680.000 de euro datorii, dintre care 800.000 de euro sunt intragrup. Mai sunt datorii către furnizori, jucători, terți. E un leu greu”, a spus Răzvan Oprea la Pro X.

Reclamă

Cum au decurs negocierile din Negoiță și ADPD

"Așteptăm să răspundă Ionuț Negoiță la ceea ce am înaintat noi. Nu sunt chestii complicate, ci lucruri de bun-simț. Am cerut o reeșalonare pe 10 ani. Să vedem dacă dânsul are o contraofertă. Dinamo trebuie să se redreseze. Banii ăia se pot recupera, mai bine așa, dacât să se ajungă la faliment.

Noi nu suntem oameni de afaceri, suntem o organizație non-profit. Așteptăm răspunsul, pentru că dacă rămâne Negoiță, Dinamo intră în faliment. A spus-o chiar el", a declarat Răzvan Oprea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile