Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu, după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF: „Este foarte grav! Noi am avut încredere în toți jucătorii”

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 18:33

Reclamă
Răzvan Zăvăleanu, după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF: Este foarte grav! Noi am avut încredere în toți jucătorii”

Răzvan Zăvăleanu, după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF

Răzvan Zăvăleanu / Instagram Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a oferit prima reacție, după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF. Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare a fost șocat de situația în care se află fostul jucător de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaș al dinamoviștilor este anchetat din cauza unor suspiciuni în privința pariurilor sportive. Se investighează dacă Steliano Filip și-a apărat sau nu corect șansele în meciul cu CS Mioveni, atunci când evolua pentru roș-albi.

Răzvan Zăvăleanu, după ce a aflat că Steliano Filip este anchetat de FRF: „Este foarte grav! Noi am avut încredere în toți jucătorii”

Oficialul clubului din Ștefan cel Mare cere sancționarea celor implicați, dacă zvonurile se confirmă. În prezent, fundașul stânga evoluează în Ungaria, la Mezőkövesd Zsóry FC.

„Dacă astfel de zvonuri se confirmă, atunci este foarte grav! Cel care a făcut așa ceva să suporte consecințele, să fie tras la răspundere. În sezonul trecut, am avut încredere în toți jucătorii, de la A la Z. Sper să nu se verifice ceea ce aud de la dumneavoastră”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit ProSport.

Un meci al lui Dinamo, anchetat de FRF şi de autorităţi! Steliano Filip, principalul vizat! Reacţia fotbalistului

Meciul anchetat este CS Mioveni – Dinamo 2-0. Autorităţile investighează posibila implicare a lui Steliano Filip într-o fraudă sportivă. Concret, este investigat modul în care Steliano Filip a primit un cartonaş galben. Până în minutul 25 al partidei, când Filip a fost avertizat, el a mai avut trei intervenţii prin care putea primi cartonaşul galben.

Reclamă

FRF a confirmat desfăşurarea anchetei şi faptul că a înaintat deja rezultatele obţinute autorităţilor abilitate.

„Vă putem confirma faptul că Departamentul de Integritate și Antifraudă din cadrul FRF a demarat o anchetă pe seama partidei menționate și că rezultatele acesteia au fost înaintate organelor abilitate. Fiind vorba de o anchetă aflată încă în desfășurare, nu putem oferi la momentul actual mai multe detalii”, a anunţat FRF, potrivit sursei citate.

„E incredibil, nu am cuvinte! Am stat tot timpul cu băieții, ei voiau să salveze acest club de la retrogradare. Am observat și eu faptul că luam cartonașe galbene devreme în meci, iar treaba asta mă enerva. Eu când jucam eram atent să nu iau galben repede pentru a nu exista riscul să fiu eliminat mai târziu în meci. Am remarcat galbenele noastre, dar nu mă gândeam că ar fi ceva necurat în spate …”, a declarat Florin Răducioiu, la acea vreme director sportiv al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și