Închide meniul

Reacția agentului lui Florinel Coman după ce italienii au scris despre transferul la Liverpool

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2020, 12:08

Reclamă
Reacția agentului lui Florinel Coman după ce italienii au scris despre transferul la Liverpool

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

”Liverpool? Ar fi frumos, dar trebuie să rămânem realiști. Un club atât de mare, mai ales din Premier League, face lucrurile în cel mai profesionist mod cu putință. Pentru fotbaliștii din Europa Est, mai ales, când e vorba să se plătească sume de peste 6-7 milioane de euro, atenția e și mai sporită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă refer la faptul că nu ar ajunge niciodată informațiile despre interesul pentru Florinel Coman întâi în presă. Ei ar contacta agentul fotbalistului, clubul de care aparține și ar începe negocierile. Abia apoi s-ar afla, poate, de dorința de transfer. Nu ne-a căutat nimeni de la Liverpool, până acum, pentru Coman. Vedem ce va fi”, a spus Becali, pentru Prosport.

Prețul cerut de Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali a scăzut din pretențiile exagerate și este dispus să îl vândă pe atacantul cotat la 5.4 milioane de euro pentru 10 milioane de euro. Mai mult, patronul ar păstra și un procent de 20%.

”Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. Asta mult mai înainte de cea venită de la americani. Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro.

Gigi vrea 10-11 milioane de euro și 20% minimum. Asta, acum, pe pandemie. Daca mai câștigă FCSB și mai dă 2-3 goluri, se duce la 15. Dacă merge în Europa, 20”, spunea și Ioan Becali, cu câteva zile în urmă.

Reclamă
Reclamă 4

14 goluri a marcat Coman în toate competițiile acestui sezon 

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-1. Care a fost cel mai bun „tricolor”

20:54

Cele două adversare pe care le poate întâlni România în optimi la EURO 2024, după ce a câştigat grupa E

20:54

Câţi bani primeşte FRF, după calificarea României în „optimi” la EURO 2024. Tricolorii aduc în conturi o sumă uriaşă

20:53

Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și