Închide meniul

Reacția agentului lui Florinel Coman după ce italienii au scris despre transferul la Liverpool

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2020, 12:08

Reacția agentului lui Florinel Coman după ce italienii au scris despre transferul la Liverpool

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

”Liverpool? Ar fi frumos, dar trebuie să rămânem realiști. Un club atât de mare, mai ales din Premier League, face lucrurile în cel mai profesionist mod cu putință. Pentru fotbaliștii din Europa Est, mai ales, când e vorba să se plătească sume de peste 6-7 milioane de euro, atenția e și mai sporită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă refer la faptul că nu ar ajunge niciodată informațiile despre interesul pentru Florinel Coman întâi în presă. Ei ar contacta agentul fotbalistului, clubul de care aparține și ar începe negocierile. Abia apoi s-ar afla, poate, de dorința de transfer. Nu ne-a căutat nimeni de la Liverpool, până acum, pentru Coman. Vedem ce va fi”, a spus Becali, pentru Prosport.

Prețul cerut de Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali a scăzut din pretențiile exagerate și este dispus să îl vândă pe atacantul cotat la 5.4 milioane de euro pentru 10 milioane de euro. Mai mult, patronul ar păstra și un procent de 20%.

”Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. Asta mult mai înainte de cea venită de la americani. Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro.

Gigi vrea 10-11 milioane de euro și 20% minimum. Asta, acum, pe pandemie. Daca mai câștigă FCSB și mai dă 2-3 goluri, se duce la 15. Dacă merge în Europa, 20”, spunea și Ioan Becali, cu câteva zile în urmă.

Reclamă

14 goluri a marcat Coman în toate competițiile acestui sezon 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și