Închide meniul

Reacţia incredibilă a tatălui lui Paul Pîrvulescu după ce acesta a fost suspendat! "Acea declarație a fost un moment de rătăcire al său"

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 16:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reacţia incredibilă a tatălui lui Paul Pîrvulescu după ce acesta a fost suspendat! "Acea declarație a fost un moment de rătăcire al său"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Paul Pîrvulescu a fost suspendat

  • Paul Pîrvulescu a fost suspendat pentru dopaj
  • Decizia a venit după anumite declaraţii făcute de jucător

”Sunt ferm convins că nu a făcut așa ceva. Acea declarație a fost un moment de rătăcire al său, nu a înțeles contextul în care i-a fost pusă întrebarea. Sunt sigur că nu a făcut așa ceva și este curat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De altfel a fost testat peste tot unde a fost, la toate echipele, și în străinătate și a fost curat. Sunt convins că cei de la comisie vor anula suspendarea”, a declarat Eugen Pîrvulescu, citat de Digi Sport.

Cum a ajuns Paul Pîrvulescu să fie suspendat provizoriu

Pîrvulescu, fotbalist la Academica Clinceni, a susţinut în urmă cu o lună la gsp.ro că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping.

Reclamă

"Eu la FCSB n-am făcut ozonoterapie. Am făcut în altă parte, dar nu la Steaua, am făcut la o altă echipă din ţară. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simţeam rău. Apoi, în următoarea zi eram ok. 

Nu pot să spun unde am făcut, la ce echipă, pentru că aş pune doctorul de acolo într-o situaţie delicată. Eu n-am făcut insuflaţii rectale, ci injecţii în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătăţii e OK. Dar e doping, da", spunea Pîrvulescu. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Liga 1 • 1 mai, 19:46
Mihai Pintilii a plecat la mare, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2! De cine este însoțit secundul roș-albaștrilor
Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali
Fotbal • 13 sept., 14:30
Toţi locuitorii din Clinceni, obligaţi să plătească o taxă lunară pentru a susţine clubul care poartă numele lui Helmut Duckadam. Câţi bani s-au putut aduna în numai 7 luni
Dinamo e în Liga 2
Liga 2 • 8 iul., 23:55
Dinamo ar putea avea aceeași soartă ca Academica Clinceni și Gaz Metan: „Ne ducem în Liga 3 fără probleme!”
Jucătorii de la Academica Clinceni și Dinamo, în timpul unui meci
Fotbal intern • 20 iun., 17:07
Academica Clinceni, retrogradată direct în Liga 3. Dezastru pentru clubul ilfovean
Jucătorii Rapidului, în timpul unui meci
Liga 1 • 16 mai, 22:26
Final nebun de sezon! Sepsi – FC Botoșani, barajul pentru Conference League. Rapid, umilință cu Mioveni!