Închide meniul

Reacţia LPF după ce încă un arbitru din Liga 1 a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ce se întâmplă cu meciurile din campionat

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2020, 10:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Reacţia LPF după ce încă un arbitru din Liga 1 a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ce se întâmplă cu meciurile din campionat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gino Iorgulescu şi Justin Ştefan, la o conferinţă organizată de LPF

Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, susţine că, momentan, nu se va lua nicio măsură în ceea ce priveşte programrea meciurilor din Liga 1, atât timp cât cluburile nu fac obiectul unei anchete epidemiologice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În altă ordine de idei, Justin Ştefan a anunţat faptul că arbitrul asistent de la FCSB – Botoşani, Mircea Grigoriu, a fost înlocuit.

Justin Ştefan: "Programările rămân valabile"

"Am aflat despre ce este vorba. Momentan nu se întâmplă nimic. Suntem în legătură cu CCA. Arbitrul de diseară, de la FCSB-Botoşani, a fost schimbat. Atât timp cât cluburile nu fac obiectul unei anchete epidemiologice, programările rămân valabile. Într-o partidă de fotbal, arbitrul nu stă faţă în faţă, timp de 15 minute, cu un jucător. 

Se consideră contact atunci când stai în aer liber, timp de 15 minute, la o distanţă mai mică de 2 metri, ceea ce nu este cazul la un meci de fotbal. Un club va fi oprit de la programare doar dacă face obiectul unei anchete epidemiologice", a declarat Justin Ştefan pentru AntenaSport.

Iulian Călin şi Robert Avram, depistaţi pozitiv cu COVID-19

Vestea că Iulian Călin a fost depistat pozitiv vine într-un moment în care un alt arbitru, Robert Avram, a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Reclamă

Acesta este internat în spital şi prezintă simptomele bolii. Are frisoane şi febră şi este sub stricta supraveghere a medicilor. Avram a fost rezervă în meciul Dinamo-Sepsi, din play-out-ul Ligii 1.

FRF a suportat costurile pentru testele arbitrilor

Federația Română de Fotbal a anunțat și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 și meciurile care se dispută în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri.

Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și