Închide meniul

Reacţia lui Andrei Ivan, după ce a aflat că va rata derby-ul cu FCSB. Ce a postat acesta

Silviu Corneanu Publicat: 10 iulie 2020, 17:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reacţia lui Andrei Ivan, după ce a aflat că va rata derby-ul cu FCSB. Ce a postat acesta

Instagram Andrei Ivan

Andrei Ivan s-a accidentat şi nu va juca cu FCSB

  • Ivan ratează derby-ul dintre Craiova şi FCSB
  • Craiova - FCSB se joacă duminică de la ora 21:00, live text pe antenasport.ro
  • Craiova este pe primul loc în Liga 1

Ivan pare resemnat că nu va evolua cu FCSB, meci foarte important pentru olteni, şi a postat o fotografie pe contul său de Instagram. Atacantul echipei din Bănie apare cu piciorul drept imobilizat, în timp ce se joacă pe o tabletă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Recuperare", a scris Ivan pe InstaStory.

Reclamă

Bălaşa e apt de joc

Dacă l-a pierdut pe Ivan, Bergodi a primit şi o veste bună înaintea derby-ului. Mihai Bălaşa s-a pregătit normal şi va fi apt de joc pentru duelul cu fost sa echipă. Oltenii speră să aducă titlul în Bănie.

"Va fi un meci disputat, două echipe care joacă, corăra le place să marcheze. Vor fi goluri şi sper să câştigăm. Ar trebui să mă implic la mai multe faze. Sper să nu mai dispar din joc şi duminică.

Reclamă

Mai sunt 4 meciuri în play-off, nu contează cine va înscrie cu FCSB, important e să câştigăm meciul. Atuul nostru este echipa, am demonstrat în meciul cu CFR, în cel cu Mediaş", a declarat Mihăilă înaintea partidei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul lui Andrei Ivan pentru Gigi Becali
Liga 1 • 4 mart., 22:32
Mesajul lui Andrei Ivan pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB a spus că nu trebuie să lipsească din echipa lui Mihai Rotaru!
Mesajul lui Ştefan Baiaram pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty cu Petrolul!
Liga 1 • 29 feb., 21:28
Mesajul lui Ştefan Baiaram pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty cu Petrolul! Ce i-a transmis autorul „dublei”
Andrei Ivan, înaintea unui meci
Liga 1 • 6 ian., 11:44
Andrei Ivan a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB: „Nu pot să mă duc acolo”
Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan
Liga 1 • 29 dec., 21:19
Cum încearcă Mihai Rotaru să-l redreseze pe Andrei Ivan: „I-am adus aminte de asta! Există şi momente nefaste!”
Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători
Liga 1 • 25 dec., 13:28
Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători. Ce își propun pentru anul viitor