Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost avertizat că va fi dat în judecată pentru discriminare. ”Nu mai sunt prost să le dau 20.000 pe lună”

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2020, 18:24

Reclamă
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost avertizat că va fi dat în judecată pentru discriminare. ”Nu mai sunt prost să le dau 20.000 pe lună”

Profimediaimages.ro

Gigi Becali poate ajunge în fața judecătorilor

”Am văzut că tot felul de avocați vorbesc că Becali a făcut și a dres, dar îi învață aiurea pe jucători. La mine în casă și în uzină nu îmi dă nimeni sfaturi cum să îmi gestionez afacerea. Nu primesc niciun ban de la cineva și sunt sătul de sfaturi de la televizor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Nu mai sunt prost să le dau 20.000 pe lună”

Dacă eu am ajuns la concluzia că jucătorii ăia nu mă mai pot ajuta și ei nu își mai pot face treaba bine în uzina mea, atunci îi trimit în șomaj tehnic. Ce vreți să fac cu muncitorii care nu își mai pot face munca bine? Am aplicat legea. Și așa unii dintre ei au luat banii degeaba pe la FCSB, dar asta este altă poveste.

Până acum nu am primit nicio chemare în judecată de la niciun jucător. Dar nu mai sunt prost să le dau 20.000 de euro pe lună la unii dintre ei în plină pandemie, iar ei să nu mă mai ajute cu nimic. În vară oricum terminau contractele cu noi”, a spus Becali, pentru ProSport.

Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic au fost trimiși în șomaj tehnic la FCSB, iar Lucian Enache, juristul AFAN, e sigur că, dacă se va ajunge la procese, jucătorii vor avea câștig de cauză. 

"În cazul unei companii, sunt păstrați 10% dintre muncitori, care să continue producția. Dar în cazul unui club de fotbal, toți muncitorii fac același lucru. La FCSB a fost discriminare, un șomaj tehnic selectiv. Din punctul meu de vedere, Adi Popa și ceilalți jucători vor câștiga procesele 100%", susține Enache. 
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

20:36

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Meicuri „nebune” în Grupa D! Austriecii, spectacol total

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și