Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce CFR Cluj a pus ochii pe Alexandru Creţu. Anunţul făcut de patronul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 14:13

Reacţia lui Gigi Becali, după ce CFR Cluj a pus ochii pe Alexandru Creţu. Anunţul făcut de patronul FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate încă de la începutul anului, Alexandru Creţu este una dintre ţintele lui Gigi Becali în perioada de transferuri din vară. Patronul FCSB are, însă, concurenţă serioasă. Campioana CFR Cluj îl vrea şi ea pe Creţu, informaţie prezentată în exclusivitate tot de Antena Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu pe Crețu ăsta l-am vrut de mult timp, dar nu mai are rost să vorbim acum de ce nu l-am luat încă de atunci.

E un jucător bun, iar dacă eu vreau să îl transfer, atunci voi face totul ca să îl transfer. Bine…dacă vrea și băiatul să vină. Eu nu aduc pe nimeni cu forța la noi. Însă, nu voi licita cu nimeni. Și spun asta ca să fie clar pentru toată lumea. Băiatul o să fie liber de contract și sunt convins că va avea și alte oferte, dar eu nu voi licita cu nimeni. Nu mă interesează pe cine vrea CFR-ul”, a spus Becali pentru Prosport.

Cei de la Maribor nu au dorit să renunțe la Alexandru Crețu

Becali ar fi vrut să îl aducă pe Creţu încă din această iarnă, dar conform impresarului jucătorului, Maribor a preferat să-l țină până în vară pe Crețu, chiar dacă îl va pierde liber, pentru a lua campionatul și a merge în preliminariile Champions League. Becali i-ar fi pregătit un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar şi o primă de instalare de 100.000 de euro. 

Reclamă

Alexandru a intrat în ultimele șase luni de contract, dar cei de acolo vor să-i prelungească înțelegerea pentru că este un jucător de bază.

Maribor preferă să-l țină până la vară, dacă nu vrea să prelungească, și să-l piardă liber, pentru a-i ajuta în lupta la titlu, decât să ia câteva sute de mii de euro pe el”, spunea impresarul jucătorului Zvonko Milojkovic pentru AS.ro, în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și