Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali după ce Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Universitatea Craiova

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 10:54

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali după ce Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a vorbit despre revenirea lui Laurenţiu Reghecampf în Liga 1

"Să nu mă mai întrebați niciodată de Anamaria Prodan. Nu vreau să mai discut în viața mea cu ea. Hai să o lăsăm pe asta cu familia, ce tot vă zicea ea vouă, că nu vreau să mă enervez si mai tare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mă intereseaza ce face Reghe și cu cine semnează în România. Bravo lui, să se ducă unde vrea. El este un om bun. Oricum tot noi vom câștiga campionatul", a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro. 

Ce salariu va avea Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Reghe va câştiga 14.000 de euro pe lună la Craiova şi va sosi în România vineri. Antrenorul va face chiar azi un test Covid-19 în Statele Unite. Reghe s-a înţeles că Mihai Rotaru că poate fi dat afară fără compensaţii dacă echipa nu are rezultate.

Laurenţiu Reghecampf a cucerit două titluri de campion al României, cu FCSB, în 2012-2013 şi 2013-2014. El revine la Craiova să se bată la titlu cu Gigi Becali, după ce acesta a jurat că nu mai vorbeşte cu soţia sa, Anamaria Prodan.

Gigi Becali l-a ameninţat pe Dennis Man că, dacă nu va semna un contract de impresariere cu Giovanni Becali, nu va mai ajunge la Parma.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open Vezi toate știrile
Citește și