Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Gigi Becali după schimbarea de urgenţă anunţată de FRF. „N-ai bani, nu joci fotbal”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2021, 15:05 / Actualizat: 20 octombrie 2021, 16:23

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali după schimbarea de urgenţă anunţată de FRF. „N-ai bani, nu joci fotbal

Gigi Becali, luat peste picior de Răzvan Burleanu

Hepta

Ţinând cont că Becali a anunţat că jucătorii de la FCSB nu se vaccinează, aceştia vor fi nevoiţi să se testeze înaintea fiecărui meci. Asta în situaţia în care nu au fost infectaţi cu Covid-19 în ultimele 180 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aşa facem, testare înainte de fiecare meci. Ai mei au trecut prin boală. 6 luni, e bine. Testăm PCR fără nicio problemă, vaccin niciodată. E o regulă normală, dar nu e normală ailaltă, că dacă e vaccinat nu are nevoie de testare.

Toată lumea la testare. N-ai bani, nu joci fotbal. Dacă nu ai bani, ce faci, îi îmbolnăveşti pe ceilalţi?”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Conform legii, Certificatul Verde poate fi emis dacă persoana respectivă a fost vaccinată împotriva Covid-19, a avut Covid-19 şi s-a vindecat sau s-a testat şi are un rezultat negativ. Referitor la ultimul caz, certificatele de testare sunt valabile 48 de ore pentru testul antigen rapid şi 72 de ore pentru testul RT-PCR.

Schimbare de urgenţă anunţată de FRF

Decizie de urgenţă anunţată de Federaţia Română de Fotbal, care vizează competiţiile fotbalistice interne. Începând de joi, 21 octombrie, jucătorii nu pot evolua decât în cazul în care trimit la FRF Certificatul Verde (QR code).

Reclamă

„Echipele vor trimite la FRF(medical@frf.ro) și, pentru Liga 1, la LPF, un tabel cu componenții clubului care au fost testați RTPCR sau prin test antigen rapid pentru COVID-19. Acesta trebuie să conțină numele, prenumele, funcția, data recoltării testului, tipul de test efectuat și rezultatul.

De asemenea, trebuie trimis și un document cu buletinele de analiză scanate, precum și deciziile DSP în urma eventualelor anchete epidemiologice. Acest model de informare se va menține pe toată durata competiției. Suplimentar față de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegația unei echipe (staff + jucători + alți oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă.

Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca și viza medicală – condiție pentru dreptul de joc), arbitrul având obligația verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situația jocurilor la care participă jucători minori (exceptați de la testare), obligația prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegației (staff+jucători+alți oficiali) majori”, se arată în comunicatul emis pe frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și