Închide meniul

Reacția lui Ioan Mărginean, după ce Edi Iordănescu a anunțat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 9:14

Reclamă
Reacția lui Ioan Mărginean, după ce Edi Iordănescu a anunțat că pleacă: "Dacă voia să plece, putea să plece de un an"

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Edi Iordănescu este antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș

Președintele celor de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, spune că îl așteaptă pe antrenor la Mediaș pentru a stabili situația lui. Edi Iordănescu o antrenează pe Gaz Metan din 2018 și a reușit prima calificare în play-off-ul Ligii 1 din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După ce vine la Mediaş trebuie să regândim proiectul, pentru că toate lumea are probleme financiare. Acum vorbim pe mail, acolo ne dăm problemele şi rezolvăm. El a spus că vrea condiţii mai bune, buget mai mare. O să stabilim când revine la Mediaş. Dacă voia să plece, putea să plece de un an. Eu v-am spus că nu pleacă. El are doar bile albe, dar eu mă pot angaja că voi avea un buget mai mare sezonul următor?", a declarat oficialul lui Gaz Metan pentru Pro X.

Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la Gaz Metan

"Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt.

Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el", spunea Edi Iordănescu la Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și