Închide meniul

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după venirea lui Basarab Panduru la Universitatea Craiova: „Are ochi la jucători. Mă va ajuta mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2021, 15:39

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după venirea lui Basarab Panduru la Universitatea Craiova: „Are ochi la jucători. Mă va ajuta mult!

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Basarab Panduru vine lângă Reghecampf pentru a aduce un titlu istoric la Craiova. Panduru va fi secund, dar și cel care va analiza adversarii oletenilor în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate.

Mi-am dorit foarte mut să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câştig campioantul România. De acee am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru telekomsport.ro.

Laurențiu Reghecampf: „Mi-am dorit mult să vină”

Basarab Panduru și Laurențiu Reghecampf au colaborat și la AL Wasl, acolo unde fostul jucător de la Steaua, Porto sau Benfica i-a fost secund.

Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund plus va fi şeful de deprtament la ceea ce înseamnă analiză, jucători. E o poziţie pe care eu mi-o doresc în stafful meu, mai ales când vine vorba de Pandi pentru că el, cum spunem noi în fotbal, are ochi la jucători. Citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund, care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci.

Reclamă

E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu„, a mai spus Reghecampf.

Basarab Panduru a fost antrenor principal în Liga 1 la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul. Ca jucător, Basarab Panduru a câștigat 3 titluri cu Steaua în România și unul în Portugalia, cu FC Porto. Panduru mai are o cupă a Portugaliei cu Benfica Lisabona. „Pandi” are și 22 de selecții în naționala României, pentru care a marcat un gol.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și