Închide meniul

Reacţia lui Marius Croitoru, după Botoşani – FCSB 0-2: "E o lecţie pentru mine!" Întrebarea la care a evitat să răspundă: "Dacă aş vorbi, iar mă cheamă la comisii!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 20:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reacţia lui Marius Croitoru, după Botoşani – FCSB 0-2: "E o lecţie pentru mine!" Întrebarea la care a evitat să răspundă: "Dacă aş vorbi, iar mă cheamă la comisii!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Croitoru, reacţie după Botoşani - FCSB 0-2

FCSB a obţinut cea de a opta victorie din istorie pe terenul celor de la FC Botoşani. Florin Tănase şi Darius Olaru au marcat golurile victoriei. La final, antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru a recunoscut superioritatea celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E o lecţie pentru toată lumea şi pentru mine. Felicitări FCSB-ului şi a câştigat pe merit.  FCSB-ul este o echipă puternică în toate compartimentele. Are mai puţin importanţă astăzi că ne-au bătut. Sunt mândru de ei (n.r. – jucătorii de la FCSB care au fost la Botoşani) şi mă bucur că am reuşit să ajut nişte copii. În afară de primele 3, niciuna nu este calificată în playoff. Am acumulat puncte, dar nu este de ajuns", a spus Marius Croitoru după Botoşani – FCSB 0-2

Marius Croitoru, reacţie savuroasă când a fost întrebat de VAR

Marius Croitoru a evitat să mai vorbească despre implementarea sistemului VAR în Liga 1. Antrenorul celor de la Botoşani este unul dintre susţinătorii introducerii arbitrajului video în Liga 1. 

"Îmi puneţi o întrebare la care nu aş vrea să răspuns. Dacă aş vorbi, iar mă cheamă la Comisii şi voi fi suspendat. A fost un arbitraj bun, avem nevoie de VAR. Sper să le lumineze Dumnezeu minţile celor care trebuie să implementeze acest sistem", a mai spus Croitoru. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și