Închide meniul

Reacția lui Mihai Stoica, după ce a aflat că Mihai Pintilii e dorit de Edi Iordănescu la națională: „M-ar durea mult! Nu cred că e vorba de răzbunare! Există discuții!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 23:58

Reacția lui Mihai Stoica, după ce a aflat că Mihai Pintilii e dorit de Edi Iordănescu la națională: „M-ar durea mult! Nu cred că e vorba de răzbunare! Există discuții!

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

Edi Iordănescu îl vrea în staff-ul său pe MIhai Pintilii, a anunțat playsport.ro. Managaerul general al FCSB, Mihai Stoica, a spus că nu a fost contactat de nimeni de la Federație, însă știe de existența unor discuții. Oficialul celor de la FCSB recunoaște că ar fi dezamăgit dacă Mihai Pintilii ar pleca de la FCSB să fie secund la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Pintilii la naționala României

Pentru mine ar fi o mare lovitură, sincer, pentru că Pintilii e ca băiatul meu. E secundul numărul 1. E cursant la Școala de Antrenori, dar încă nu are nicio licență. Poate o obține, se dă vreo derogare… El știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat, mai îndepărtat. 

Dar nu pot să-l condamn. Nu pot să-l opresc, însă pe mine m-ar durea mult. Chiar aș fi foarte dezamăgit. Eu n-am vorbit cu Edi. Pe mine nu m-a căutat nimeni, deși înțeleg că discuții sunt de câteva zile. Vom vedea. Era normal să ne sune. Fiecare cum consideră. Nu cred că e vorba de o răzbunare, eu mă gândesc că nu se termină secunzii cu Pintilii. Dar dacă așa a considerat, că-l ajută și că pe noi nu… Nu merg mai departe”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Edi Iordănescu e noul selecționer al României! A semnat pe 2 ani și jumătate

Edi Iordănescu este noul antrenor al României, iar Răzvan Burleanu a dezvăluit că antrenorul a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. Principalul obiectiv este calificarea la Euro 2024, unul intermediar fiind câștigarea grupei în Liga Naţiunilor.

Numirea ne-am fi dorit să se petreacă mult mai repede. Aţi aflat încă de la bun început de toate aceste întâlniri. Nu am fost sub o presiune a timpului şi am arătat respect fiecărui posibil selecţioner. Suntem aici să-l prezentăm pe noul selecţioner, Edi Iordănescu. Are misiunea de a aduce echipa în elita fotbalului românesc. Au contat determinarea şi dorinţa de a reuşi.

Reclamă

De aici această încredere că Edi Iordănescu în mandatul lui. Din colo de clauzele de confidenţialitate, în ceea ce priveşte contractul este unul care se întinde pe următoarele două campanii de calificare, pentru Liga Naţiunilor şi campania de calificare pentru EURO.

Un contract care ne dorim să se întindă pe doi ani şi jumătate. Scopul principal este calificarea la EURO 2024 şi un obiectiv intermediar în ceea ce priveşte câştigarea grupei în Liga Naţiunilor. Am ajunge în primele 16 naţiuni ale fotbalului mondial”, a spus Burleanu, la conferința de presă de prezentarea a lui Edi Iordănescu.

Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Totul va continua cu preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2024 și 2026.

Programul României din Nations League

În direct pe as.ro, România şi-a aflat la jumătatea lunii decembrie adversarele din Grupe B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)
Recomandări
  • Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Pintilii la naționala României
  • Reacția lui Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și