Închide meniul

Reacţia lui Pablo Cortacero, după ce Neicuţescu a participat la o petrecere de pomină cu manele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 10:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reacţia lui Pablo Cortacero, după ce Neicuţescu a participat la o petrecere de pomină cu manele

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Pablo Cortacero, alături de Rufo Collado

Trimis la echipa a doua de Cosmin Contra, Neicuţescu nu se va mai antrena în perioada următoare până nu se va lămuri dacă petrecerea la care a participat a avut loc în această perioadă sau în 2019, aşa cum susţine Neicuţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Contacero a avut o primă reacţie, după ce clubul l-a exclus şi de la echipa a doua. Investitorul spaniol anunţă că se vor lua măsuri dure în cazul lui Neicuţescu. 

"Cum spuneam acest proiect este serios și trebuie să fie în toate felurile, deci vom lua măsuri…", e mesajul cu Pablo Cortacero la postarea la care a ataşat comunicat oficial al clubului. 

Contra l-a trimis direct în izolare

Mihai Neicuţescu este unul dintre cei 4 jucători pe care Cosmin Contra i-a trimis la echipa a doua. După ce a văzut imaginile cu Neicuţescu, antrenorul dinamoviştilor a spus că jucătorul nu se mai poate antrena nici cu echipa a doua.

Reclamă

"Bineînţeles că vor fi consecinţe. Chiar dacă a fost trimis la echipa a doua şi nu a respectat regulile Covid-ului, nu se va mai putea antrena 14 zile. Vor fi consecinţe şi la bani, va fi o amendă. Nu putem să avem asemenea ieşiri. Neicuţescu are o familie, are neamuri", a spus antrenorul lui Dinamo la Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și