Închide meniul

Reacţia lui Sorin Cârţu, după derapajul lui Victor Piţurcă din pauza unei emisiuni: "Nu s-a întâmplat niciodată asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 9:08

Reacţia lui Sorin Cârţu, după derapajul lui Victor Piţurcă din pauza unei emisiuni: "Nu s-a întâmplat niciodată asta"

Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârţu

Dintr-o întâmplare nefericită, fostul antrenor al Universităţii Craiova a fost surprins în timp ce folosea termeni jignitori la adresa lui Mihai Rotaru, Mirko Pigliacelli şi Devis Mangia, fostul antrenorul al oltenilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu sunt discuţii de tipul ăsta şi nu a fost antrenorul chemat în faţa conducerii şi noi să îl tragem la răspundere. Nu s-a întamplat niciodata asta, pentru ca antrenorul îşi are libertatea lui, răspunde prin rezultate.

Pot să spun în momentul în care eu am fost antrenor la Craiova, acum 7-8 ani. Eu cu domnul Rotaru nu am avut niciodată discuţii, am avut întâlniri particulare, stăteam şi discutam. Cu mine nu a făcut treaba din asta, că de ce joacă ăla şi de ce nu joacă ăla. Mi-a respectat numele, prestanţa şi nu am avut astfel de discuţii", a spus Sorin Cârţu la Pro X. 

Derapajul lui Victor Piţurcăla adresa lui Mihai Rotaru

Victor Piţurcă este protagonistul unui dialog incredibil în pauza unei emisiuni televizate la care participa. Întâmplarea nefericită a făcut ca acest filmuleţ să apară în spaţiul public.

Pițurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!

Reclamă

Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da…

Pițurcă: Nu numai asta. Aveam un puști portar, Popică (n.r. – Laurențiu Popescu), l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!

Samuilă: Ce jeg!

Reclamă 4 / 0/3

Pițurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători?!

Samuilă: S-au obișnuit prost cu antrenori sclavi, cocoșați.

Pițurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era «bulangiu». O să vezi că îl schimbă și pe grec (n.r. – Marinos Ouzounidis)

Samuilă: Că nu joacă spectaculos?

Pițurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta… Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.

Samuilă: Îmi povesteau ăștia că se uită el pe InStat, are păreri…

Pițurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!

Reclamă

Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-ați luptat pentru drepturile dumneavoastră.

Pițurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful.

Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

Pițurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

Samuilă: M-a mirat că ați preluat din mers echipa.

Pițurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în cur, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac. Că la țărani d-ăștia așa trebuie să le faci!

Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

Recomandări
  • Reacţia lui Sorin Cârţu, după derapajul lui Victor Piţurcă
  • Ce a spus preşedintele Universităţii Craiova despre Mihai Rotaru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și