Închide meniul

Reacţia lui Toni Petrea, după victoria cu Shirak: "Pentru noi e mai dificil!" Ce a spus de schimbarea lui Buş

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2020, 20:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Reacţia lui Toni Petrea, după victoria cu Shirak: "Pentru noi e mai dificil!" Ce a spus de schimbarea lui Buş

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Deşi scorul indică o victorie lejeră, pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Armenii au ratat mai multe ocazii mari la scorul de 0-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un meci dificil, ştiam de acest lucru că vom întâlni un adversar care ne va pune probleme. Am avut câteva probleme, mai ales în prima repriză. Au fost câteva momente de nesincronizare.

Au avut două sau trei situaţii importante de a marca. Mă declar mulţumit de această partidă. E mai interesant pentru toată lumea, dar pentru noi e mai dificil. Acest sistem te duce să joci fiecare meci ca pe o finală. Mai avem până acolo, vrem să o luăm pas cu pas", a spus Toni Petrea la Looksport.

Toni Petre a explicat de ce l-a schimbat pe Buş la pauză

Toni Petrea a explicat şi de ce l-a schimbat pe Buş, pentru a doua oară consecutiv, la pauză. 

"Nu e vorba  că sunt nemulţumit. Avem meciuri din 3 în 3 zile, jucătorii nu sunt la nivelul optim şi trebuie să îi rotim. Mă bucur pentru el, nu am ştiut asta", a mai spus Toni Petrea. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și