Închide meniul

Reacţia OFICIALĂ a celor de la FCSB după despărţirea de Harlem Gnohere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reacţia OFICIALĂ a celor de la FCSB după despărţirea de Harlem Gnohere

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului. Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 115 partide oficiale în toate competiţiile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a reuşit să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol. FCSB îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare", se arată în comunicatul emis de club. 

Motivele pentru care Harlem Gnohere s-a despărţit de FCSB

Gigi Becali l-a trimis în şomaj tehnic pe atacantul de 32 de ani, alături de Bălgrădean, Adi Popa, Marko Momcilovic, Alexandru Stan sau Bogdan Planic.

Din acel moment, ruptura a fost evidentă, de vină fiind şi mesajele incredibile pe care Gnohere le-a postat pe reţelele de socializare, la adresa conducerii. 

"Alzheimer. Boală progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Neuronii se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei", a postat Gnohere pe o rețea de socializare.

Reclamă

Pe de altă parte, Gnohere a avut mari probleme cu greutatea, care l-au ţinut departe de forma care l-a făcut pe Gigi Becali să plătească 250.000 de euro pentru a-l lua de la Dinamo. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și