Închide meniul

Reacţia oficială a celor de la Sepsi cu privire la venirea lui Dan Petrescu: "Eu sunt sincer 100%!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 8:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reacţia oficială a celor de la Sepsi cu privire la venirea lui Dan Petrescu: "Eu sunt sincer 100%!" 

Abaca Press / AA via Hepta

Dan Petrescu ar fi dorit de Sepsi Sfântul Gheorghe

Dan Petrescu a cucerit patru titluri în Liga 1. "Bursucul" are un trofeu alături de la Unirea Urziceni (2008-2009) și trei pe banca CFR-ului (2017-2020). Pe lângă CFR Cluj și Urziceni, Petrescu le-a mai antrenat în Liga 1 pe ASA Tîrgu Mureș, Sportul Studențesc și Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu ar putea forţa câştigarea de noi trofee în Liga 1, dacă va ajunge pe banca celor de la Sepsi. Momentan, oficialii covăsnenilor resping venirea lui Petrescu. 

"E o lipsă de respect faţă de Leo Grozavu tot ce s-a scris. Nu s-a pus nici măcar la nivel de îndoială sau de discuţie de înlocuirea antrenorului. Antrenorul nostru are nişte rezultate bune, poziţia locul 4, unde sperăm să rămânem.. am trecut printr-o perioadă grea cu acest COVID 19, iar jocul nostru a suferit dar asta nu înseamnă nimic, cred că ne revenim, dar repet, nu s-a pus niciodată în discuţie să schimbăm antrenorul. 

Cornel Şfaiţer, despre venirea lui Dan Petrescu: "Sepsi nu îşi permite acum"

Vă zic cu sinceritate că Dan Petrescu nu are nevoie de publicitate, el este un antrenor foarte valoros, dar în acest moment Sepsi nu îşi permite un asemenea antrenor. Nu avem un buget care să se bată la campionat cu cei de la CFR, Craiova, FCSB etc. Noi investim foarte mult în infrastructură, avem un echilibru financiar, ne dorim performanţă de la an la an. Nu ne permitem un antrenor ca Dan Petrescu, total eronat deci. Dan Petrescu doreşte trofee, dar la momentul acesta nu a existat nici o discuţie şi eu sunt sincer 100%”, a spus Cornel Şfaiţer la Look Sport.

Dan Petrescu a antrenat-o ultima dată pe Kayserispor, unde a rezistat numai 45 de zile. El a plecat din Super Lig după 8 meciuri. 2 victorii, 3 remize și 3 infrângeri este bilanțul lui Petrescu în Turcia. El a lăsat-o pe Kayseri pe locul 16, la două puncte deasupra liniei retrogradării.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și