Închide meniul

Reacție virulentă după ce ultrașii lui CSA Steaua i-au făcut „cruce” lui Gigi Becali: „Nu e normal să îți dorești răul altcuiva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2021, 16:29

Reacție virulentă după ce ultrașii lui CSA Steaua i-au făcut „cruce lui Gigi Becali: „Nu e normal să îți dorești răul altcuiva!

Reacție dură după derapajul ultrașilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În timpul meciului cu Csikszereda, primul oficial pentru CSA Steaua pe noua arena din Ghencea, ultrașii au au afișat zeci de bannere. Unul dintre mesajele fanilor a dus războiul cu Gigi Becali la un alt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii „militarilor” au afișat o cruce neagră, pe care era trecut numele patronului Gigi Becali, dar și al echipei sale, FC FCSB SA, scrie sport.ro.

Reacție virulentă după derapajul ultrașilor lui CSA Steaua la adresa lui Gigi Becali

Adrian Bumbescu a precizat că CSA Steaua nu își asumă comportamentul deviant al ultrașilor. Fosta glorie din Ghencea consideră că astfel de bannere ar trebui interzise pe stadion.

„Nu mi se pare un gest bun. Eu nu am fost la meci, nu m-am simțit bine aseară, a fost și căldura aceea. Nu face cinste celor care au făcut treaba asta, ca să spun acum, în mod oficial. Nu e normal să îți dorești răul altcuiva. Nu e normal ce s-a întâmplat.

Vin fel de fel de oameni, cu diferite gândiri, iar asta nu se asociază cu clubul nostru și cu politica clubului nostru”, a spus Adrian Bumbescu, potrivit sursei citate.

Reclamă

Daniel Oprița: „Nu am auzit ce s-a întâmplat în tribune”

Oprița a refuzat să comenteze situația creată de fanii CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” a subliniat că discută doar despre meci, nu și despre ce se întâmplă în tribune.

„Eu am fost atent la meci, nu am auzit ce s-a întâmplat în tribune. Nu vreau să vorbesc despre asta (nr – bannerul cu crucea), vorbesc doar despre meci”, a spus Daniel Oprița, după meci.

CSA Steaua a câştigat primul meci oficial jucat pe noul stadion din Ghencea. Bogdan Chipirliu a marcat singurul gol al partidei. Tot Chipirliu a fost primul jucător care a marcat pe noul stadion, la meciul de deschidere cu OFK Belgrad.

Reclamă 4 / 0/3

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii. Peste 3.500 de oameni au fost prezenți în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și