Închide meniul

„Regele” Hagi taie în carne vie! Viitorul s-a despărţit de patru jucători. Anunţul oficial făcut de fosta campioană

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 22:57

„Regele Hagi taie în carne vie! Viitorul s-a despărţit de patru jucători. Anunţul oficial făcut de fosta campioană

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi

„Regele” Hagi taie în carne vie. Viitorul a emis un comunicat în care a anunţat că s-a despărţit de patru jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” Hagi taie în carne vie! Viitorul s-a despărţit de patru jucători

Este vorba despre Romario Benzar, care se va întoarce la Lecce, Jo Santos şi Marquinhos Pedroso, jucători cărora le-au expirat contractele, şi David Babunski, care a reziliat înţelegerea cu Viitorul pe cale amiabilă.

„Patru dintre jucătorii care au evoluat pentru FC Viitorul Constanța în sezonul recent încheiat, Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski și Marquinhos, nu vor mai continua pentru formația noastră în campionatul următor.

Împrumutat de la Lecce, Romario Benzar se va întoarce la clubul de care aparține, în timp ce cu macedoneanul David Babunski s-a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

Nici brazilienii Jo Santos și Marquinhos Pedroso nu vor continua la formația noastră în sezonul următor, contractele acestora încheindu-se la finalul campionatului 2020/2021″, se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV | Gică Hagi revine pe bancă! Echipa pe care o va antrena „Regele”

Gică Hagi, antrenor la Farul Constanţa – este ştirea momentului în fotbalul românesc. Sursele Antena Sport au dezvăluit că Hagi va fi antrenorul celor de la Farul Constanţa, după ce va fuziona cu Viitorul. „Regele” este atras de noul proiect, mai ales că se anunţă investiţii masive care să îi permită să se lupte la titlu.

Hagi va avea parte de investiţii masive, inclusiv în infrastructură. Planurile construirii unui nou stadion a fost dezvăluit de Gică Popescu. Gică Hagi a mai antrenat în cariera sa naţionala României, Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timişoara, Steaua şi Viitorul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • „Regele” Hagi taie în carne vie
  • Viitorul s-a despărţit de patru jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și