Închide meniul

Reghecampf, convins că Dinamo nu va falimenta. De ce nu vrea să investească la fosta rivală

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 9:01

Reclamă
Reghecampf, convins că Dinamo nu va falimenta. De ce nu vrea să investească la fosta rivală

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf crede că Dinamo va scăpa de problemele financiare

Gruparea din Ştefan cel Mare este ameninţată de faliment. Negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi spanioli au picat şi se caută soluţii salvatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, mesaj pentru dinamovişti

Reghecampf primeşte un salariu uriaş în Emiratele Arabe Unite. Încasează aproape trei milioane de euro pe an la Al Wasl. Cu banii pe care îi încasează în 12 luni poate plăti toate datoriile pe care le are Dinamo.  

"Dinamo este un club de tradiţie, un club foarte greu. Va fi greu să-i mulţumească pe fani cu puţin. Pe mine nu ma interesează, eu sunt doar un antrenor de fotbal. Nu pot să fiu intermediarul unei eventuale cumpărări de acţiuni la Dinamo", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Pro X.

Fostul antrenor al lui FCSB şi-ar dori totuşi să îi ajute pe alb-roşii.

"Dacă aş avea pe cineva, l-aş îndruma spre Dinamo pentru că este un club foarte mare. După părerea mea, această echipă nu va muri niciodată", a mai spus antrenorul lui Al Wasl.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și