Închide meniul

Restricțiile impuse de Guvern lovesc din plin fotbalul românesc! Modificările pregătite de LPF

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 7:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Restricțiile impuse de Guvern lovesc din plin fotbalul românesc! Modificările pregătite de LPF

DPA Images / Maurizio Gambarini via Hepta

Klaus Johannis este președintele României

LPF se vede nevoită să schimbe orrele de disputare ale partidelor din Liga 1 pentru ca acestea să nu mai fie nevoite să se afle pe drum după ora 23:00, atunci când poți circula doar cu declarație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klaus Iohannis: ”Restricțiile au un singur scop – protejarea populației”

Restricţiile care au intrat în vigoare de luni, 9 noiembrie, în România au un singur scop – protejarea populaţiei şi reducerea presiunii uriaşe care apasă pe sistemul sanitar. 

E absolut de înţeles că aceste măsuri nu sunt deloc populare, produc supărare şi sunt greu de acceptat după un an în care am fost nevoiţi să ne schimbăm radical modul de viaţă.

Din păcate, din cauza virulenţei acestui virus, am văzut cu toţii că reglementările mai puţin restrictive s-au dovedit a fi mai puţin eficiente. Lupta cu pandemia e şi un test al solidarităţii pe care suntem obligaţi să îl trecem”, a declarat Klaus Iohannis.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și