Închide meniul

Revenire de senzaţie în România! UTA l-a înregimentat pe Dumitru Cardoso: „E momentul să demonstrez”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 21:29 / Actualizat: 24 martie 2023, 21:07

Revenire de senzaţie în România! UTA l-a înregimentat pe Dumitru Cardoso: „E momentul să demonstrez

UTA l-a adus pe Dumitru Cardoso

Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

UTA l-a înregimentat pe Dumitru Cardoso! Revenire de senzaţie în Liga 1. Un fost jucător al celor de la Gaz Metan Mediaş, care a mai jucat şi în Italia, vrea să-şi relanseze cariera la UTA. Dumitru Cardoso, jucătorul cu tată român, este entuziasmat de noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Laszlo Balint, UTA, a făcut mutarea iernii. Arădenii l-au înregimentat pe Dumitru Cardoso, fost jucător la Gaz Metan Mediaş sau Livorno. Acesta vine după o experienţă nefericită în Coreea.

UTA l-a înregimentat pe Dumitru Cardoso! „E momentul să demonstrez”

Dumitru Cardoso a parafat un contract cu UTA până la finalul sezonului. Atacantul născut în Suedia, din tată român şi mamă braziliancă, dar care a început fotbalul în Italia a evoluat ultima oară pentru formația sud-coreeană, Suwon Bluewings. La Suwon Bluewings, Cardoso a marcat un singur gol în cele 19 apariții în tricoul formației coreene.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns aici, după un an greu pentru mine. Fotbalul nu mi-a dat mult. A fost o experiență frumoasă în Coreea de Sud, dar nu m-am simțit fotbalist. Acum, când o echipă cu o istorie atât de mare m-a vrut, normal că m-am bucurat. E momentul să demonstrez nivelul pe care l-am avut și înainte. Am avut și alte oferte din străinătate, cu bani mai mulți. Dar când te dorește un club ca UTA, nu mai contează. În Liga 1 m-am simțit cel mai bun, e 100% asta. Cunosc cultura română, mi-e ușor să mă integrez”, a spus Dumitru Cardoso, la prezentare.

Citește și:

În perioada petrecută la Gaz Metan, jucătorul evaluat acum la 450.000 de euro a marcat 12 goluri și a contribuit cu șase pase decisive în 42 de apariții pe teren. Când evolua la Gaz Metan Mediaş, Dumitru Cardoso a fost dorit de FCSB și CFR Cluj, dar nu s-a materializat nicio mutare.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și