Închide meniul

Revine "tripleta de aur"! Ce absențe mai are Vintilă la FCSB și cine e următorul jucător care va reintra

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2020, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Revine "tripleta de aur"! Ce absențe mai are Vintilă la FCSB și cine e următorul jucător care va reintra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB se bucură după un gol

Așa cum AntenaSport v-a anunțat acum câteva zile, Florinel Coman a revenit la antrenamentele FCSB, reîntregind astfel "tripleta de aur", care-i mai cuprinde pe Dennis Man și Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Coman, care a avut probleme musculare după meciul cu CFR, la FCSB a mai revenit și Ionuț Panțîru, care nu a apucat să evolueze de la reluarea campionatului.

FCSB mai are trei jucători accidentati

Conform lui Bogdan Vintilă, în acest moment, FCSB mai are trei jucători accidentați. Este vorba despre Nedelcu, Filip și Oaidă.

Dacă primii doi vor absenta mai multe luni, cel de-al treilea va reveni la antrenamente începând de săptămâna următoare.

"Au revenit Panțîru și Coman. În afară de Nedelcu și Filip, care sunt accidentați pe o perioadă îndelungată, îl mai am accidentat și pe Oaidă, care va intra și el săptămâna viitoare", a spus Vintilă, în conferința de presă premergătoare meciului cu Botoșani.

Reclamă

Lista jucătorilor accidentați, din lotul FCSB, de la reluarea campionatului

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și