Închide meniul

Revine "tripleta de aur"! Ce absențe mai are Vintilă la FCSB și cine e următorul jucător care va reintra

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2020, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Revine "tripleta de aur"! Ce absențe mai are Vintilă la FCSB și cine e următorul jucător care va reintra

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii FCSB se bucură după un gol

Așa cum AntenaSport v-a anunțat acum câteva zile, Florinel Coman a revenit la antrenamentele FCSB, reîntregind astfel "tripleta de aur", care-i mai cuprinde pe Dennis Man și Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Coman, care a avut probleme musculare după meciul cu CFR, la FCSB a mai revenit și Ionuț Panțîru, care nu a apucat să evolueze de la reluarea campionatului.

FCSB mai are trei jucători accidentati

Conform lui Bogdan Vintilă, în acest moment, FCSB mai are trei jucători accidentați. Este vorba despre Nedelcu, Filip și Oaidă.

Dacă primii doi vor absenta mai multe luni, cel de-al treilea va reveni la antrenamente începând de săptămâna următoare.

"Au revenit Panțîru și Coman. În afară de Nedelcu și Filip, care sunt accidentați pe o perioadă îndelungată, îl mai am accidentat și pe Oaidă, care va intra și el săptămâna viitoare", a spus Vintilă, în conferința de presă premergătoare meciului cu Botoșani.

Reclamă
Reclamă 4

Lista jucătorilor accidentați, din lotul FCSB, de la reluarea campionatului

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și