Închide meniul

„Revoluţia” lui Gigi Becali continuă! FCSB, pe urmele unui fost dinamovist: „O să mă interesez!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2021, 17:05

„Revoluţia lui Gigi Becali continuă! FCSB, pe urmele unui fost dinamovist: „O să mă interesez!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, finanţator FCSB

„Revoluţia” lui Gigi Becali continuă. Patronul FCSB nu mai concepe să rateze titlul şi în următorul sezon, astfel că a început deja campania de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Revoluţia” lui Gigi Becali continuă. FCSB e pe urmele lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu (25 ani), jucător care şi-a reziliat recent contract cu FC Astana, poate îmbrăca tricoul FCSB. Fostul dinamovist este extremă dreapta, dar poate evolua şi în centru.

La echipa naţională, acesta a bifat 10 selecții și a marcat un gol. Potrivit site-urilor de specialitate, 1.3 milioane de euro este cota sa de piaţă.

Imediat după ce a aflat de faptul că Rotariu este liber de contract, patronul FCSB a anunţat că se va interesa despre acesta.

”Da? E liber Rotariu? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali a dat deja o lovitură! Transferul de 500.000 de euro a fost confirmat

După cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, patronul FCSB a ajuns la o înţelegere cu Andrei Cordea, mijlocaşul celor de la Academica Clinceni. Transferul a fost anunţat de Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

În sezonul 2020-2021, Cordea a evoluat în 33 de meciuri pentru Academica Clinceni, în toate competiţiile. Fotbalistul s-a înţeles cu gruparea patronată de Gigi Becali după ce a fost la negocieri la palat.

„A semnat cu FCSB sau urmează să semneze, a fost la discuții, dar el este aici, a venit cu noi și va juca”, a anunţat Ilie Poenaru înainte de Universitatea Craiova – Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro.

Recomandări
  • Revoluţia lui Gigi Becali continuă
  • Patronul FCSB e cu ochii pe un internaţional român

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și