Închide meniul

Ricardo Grigore şi-a pierdut cumpătul. "Veniţi să daţi dumneavoastră interviu!". Cum a explicat faza din ultimul minut şi ce le-a transmis spaniolilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 19:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Ricardo Grigore şi-a pierdut cumpătul. "Veniţi să daţi dumneavoastră interviu!". Cum a explicat faza din ultimul minut şi ce le-a transmis spaniolilor

Captură Digi Sport

Ricardo Grigore, intervenţie in extremis pe finalul meciului cu FC Argeş

Oficialii piteşteni i-au tot strigat "penalty", moment în care Grigore a răbufnit. "Veniţi să daţi dumneavoastră interviu!", a reacţionat dinamovistul către ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Grigore, prima reacţie după victoria lui Dinamo cu FC Argeş

"Un meci foarte greu, ne bucurăm foarte mult că am câştigat şi vrem să-i dedicăm victoria lui Mister pentru că a fost o perioadă foarte grea a lui. În ultimele 20 de minute, de când am luat roşu, am suferit foarte mult.

Sincer ştiu că am fost prima dată tras, dezechilibrat, după nu mai ţin minte nimic. A fost o aglomeraţie foarte mare. Îmi pare rău dacă a fost penalty, nu sunt eu de vină. Să nu uităm ce ne-au făcut nouă arbitri, ar trebui să tacă cei care ne critică acum", a declarat Ricardo Grigore. 

Apărătorul "câinilor" a vorbit şi despre problemele de la club. Străinii veniţi la începutul sezonului încă nu au primit niciun salariu şi şi-au făcut bagajele. Cosmin Contra nu a mai avut răbdare şi a plecat.

"Am început să ne obişnuim cu această idee. Aşteptăm şi în al 12-lea ceas să se bage banii. Încercăm să ne pregătim cât mai bine, au mai rămas trei meciuri.

Reclamă

Străinii sunt dezamăgiţi pentru că nu li s-a întâmplat în carieră aşa ceva. Noi ştim foarte bine pentru că ni s-a mai întâmplat, aşa e în România. Noi suntem obişnuiţi să fim plătiţi la 2-3 luni", a reacţionat Grigore.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și