Închide meniul

"RIP ‘Cortazero’!" Fanii dinamovişti, mesaje macabre pentru Pablo Cortacero: "Măcar vino să te vedem pentru ultima dată!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 8:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

"RIP Cortazero!" Fanii dinamovişti, mesaje macabre pentru Pablo Cortacero: "Măcar vino să te vedem pentru ultima dată!"

AS.ro

Mesaje macabre pentru Pablo Cortacero

Ca şi jucătorii, fanii au fost lăsaţi cu ochii în soare de Pablo Cortacero. Nici măcar avocaţii spaniolilor nu au venit. Conform informaţiilor, nici aceştia nu şi-au primit banii de la spanioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero a apelat la justiţia din România pentru a recăpăta puterea la clubul din ”Ștefan cel Mare”, la care deține încă pachetul majoritar de acțiuni. Iniţial, Pablo Cortacero a anunţat că va veni în România special pentru acest proces. 

"Vin în România cu un singur gând. Să preluăm puterea în club pe care n-ar fi trebuit să o pierdem niciodată și să facem din Dinamo un club mare, stabil financiar. Voi fi prezent la Tribunalul București", promitea Cortacero în Fanatik.

"Am crezut în tine! Măcar vino să te vedem pentru ultima dată! RIP Cortazero!", a fost mesajul fanilor dinamovişti. 

Pablo Cortacero i-a ameninţat şi el pe fani

"După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată", s-a plâns Cortacero.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și