Închide meniul
EXCLUSIV

Rivalii din Liga 1 nu au încredere în promisiunea lui Gigi Becali: „Nu cred că îl lasă pe Edi Iordănescu să facă schimbările la FCSB!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2021, 16:54

Rivalii din Liga 1 nu au încredere în promisiunea lui Gigi Becali: „Nu cred că îl lasă pe Edi Iordănescu să facă schimbările la FCSB!

Gigi Becali a discutat cu Anghel Iordănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rivalii din Liga 1 nu au încredere în promisiunea lui Gigi Becali

Patronul lui FCSB a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea lui Edi Iordănescu. Ba mai mult, Gigi Becali a anunţat că actualul tehnician are control deplin la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, nu are încredere în promisiunea latifundiarului din Pipera. Acesta este de părere că rivalul său va reveni la vechile obiceiuri.

„Teoretic îl lasă, dar eu personal nu cred (n.r. că îl lasă să facă schimbările). Ar fi extraordinar de bine să păstreze tipul ăsta de atitudine. E foarte bine să laşi antrenorul pentru că Edi cu băieţii de acolo vor face treabă cu siguranţă”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru AS.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali a anunţat că a predat frâiele echipei: ”Nu mai știu nimic!”

Gigi Becali a decis să nu mai vorbească de FCSB și să lase totul în seama lui Edi Iordănescu. Se pare că tehnicianul a reușit să-l schimbe pe Becali. Una dinitre condițiile pe care le-a pus când a semnat cu FCSB a fost ca patronul să nu se mai implice în viața echipei și să nu mai comenteze la adresa jucătorilor.

Iordănescu jr. a pus și mai multe clauze prin care patronul FCSB va fi obligat să-i plătească despăgubiri uriașe în cazul în care nu se va ține de cuvânt. Becali susține că se va ține de cuvânt și își va respecta promisiunile.

Reclamă

”Nu mai știu nimic. Nu mă interesează nimic. Nu mă mai întrebați, nu vă mai cunosc. Nu mai știu nimic de fotbal. Nu mă mai interesează. Nu vreau să mai vorbesc de fotbal”, a fost reacția lui Gigi Becali, pentru AS.ro, când a fost întrebat despre transferul lui Budescu la FCSB.

Recomandări

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și