Închide meniul

Robert Popa, dezvăluiri șocante despre Adrian Mititelu Jr: „M-a amenințat ca un cămătar! Nu mai am curaj să merg la antrenamente”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 16:34 / Actualizat: 17 februarie 2023, 17:46

Robert Popa, dezvăluiri șocante despre Adrian Mititelu Jr: M-a amenințat ca un cămătar! Nu mai am curaj să merg la antrenamente”

Robert Popa, pe lista celor de la Genoa

Robert Popa / Hepta

Robert Popa a făcut dezvăluiri șocante despre Adrian Mititelu Jr. Portarul celor de la FC U Craiova 1948 a declarat că a fost amenințat și că îi este frică să se mai prezinte la antrenamentele echipei. În vârstă de 19 ani, Robert Popa este unul dintre portarii de perspectivă pe care îi propune România. Titular în poarta oltenilor la începutul sezonului, goalkeeper-ul a căzut în dizgrația lui Mititelu Jr, motiv pentru care a fost înlăturat din primul „11”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 are parte de un parcurs excelent în 2023. Echipa din Bănie a învins-o clar pe U Cluj, scor 5-0, dar s-a impus și în derby-ul cu Rapid, scor 2-1. În ambele meciuri, Nicolo Napoli s-a bazat pe Ionuț Gurău pentru postul de portar. În acest context, Robert Popa nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei și a explicat că este în scandal cu Adrian Mititelu Jr, cel cunoscut „Prințișorul Craiovei”.

Robert Popa, dezvăluiri șocante despre Adrian Mititelu Jr: „M-a amenințat ca un cămătar! Nu mai am curaj să merg la antrenamente”

„La pauza meciului cu CSU Craiova, când m-am accidentat, a venit Mititelu Jr. Am fost amenințat că sunt cel mai slab portar din istoria Craiovei și s-a exprimat cu un ton golănesc. A zis-o așa, ca un cămăta. Mi-a zis că nu o să mai joc niciodată și că mă va face. Iar eu i am răspuns cu: ‘Domnul Adiță, nu am greșit și nu am gafat cu nimic , iar echipa noastră de atunci nu era în formă, iar eu nu pot să fac singur diferența’.

După acest indecent, tatăl meu a avut o discuție cu Adrian Sr și el a recunoscut că băiatul lui a venit la mine și că a greșit. I-a promis tatălui meu că nu se pune problema să fiu scos pentru că echipa e a lui.

Ulterior, am primit informația că din pauza de iarnă o să joace colegul meu, indiferent de rezultat sau de modul cum mă antrenez. Țin sa precizez că eu sunt jucătorul echipei naționale, sunt cotat pe locul 3 în lume la U21, la o categorie cu 2 ani mai sus. Nu-mi poate lua absolut nimeni dreptul la muncă.

Reclamă

Nu vreau să fiu sechestrat sau păstrat împotriva voinței mele si nici nu îmi doresc să consum banii acestui club inutil. Fac de 14 ani fotbal și an de an am avut performanțe extraordinare. La turneul final am ieșit portarul turneului. Îmi doresc să am continuitate ca să îmi ating scopul și țelul”, a declarat Robert Popa pentru sport.ro.

Robert Popa a vrut să-și rezilieze contractul în iarnă

„Eu am cerut rezilierea contractului în iarnă. M-am bucurat nespus de mult pentru echipă și rezultate. Dar ulterior am aflat că nu o să mai joc indiferent de rezultate și așa eu nu pot să mai stau. O să merg unde o să joc.

Rea-intenția s-a văzut că a fost pentru că nu m-au împrumutat către alt club, unde aș putea să joc. Nici nu m-au vândut la alt club de la care au venit oferte pe orice sumă. Am informații că au cerut sume exorbitante.

Reclamă 4 / 0/3

Este momentul în care trebuie să joc. Dacă nu joc până la vârsta de 22-23 de ani cariera mea de fotbalist s-a încheiat pentru ca nu mai e nimeni interesat de tine, decât familia. Trebuie să demonstrez acum!

Pur și simplu, din cauza amenințărilor primite nu mai am curaj să merg la antrenamente pentru că nu mai am siguranța integrității corporale!”, a mai spus Robert Popa pentru sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și