Închide meniul

România – Islanda | Ianis Hagi cuvinte uriașe pentru Enes Sali. „Are tupeu de fotbalist!” Ce sfat are pentru puștiul convocat de Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2021, 18:24

România – Islanda | Ianis Hagi cuvinte uriașe pentru Enes Sali. „Are tupeu de fotbalist! Ce sfat are pentru puștiul convocat de Mirel Rădoi

Ianis Hagi, sfat pentru Enes Sali

Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit că îl cunoaște de multă vreme pe Enes Sali. Fiul „Regelui” i-a transmis fotbalistului de 15 ani să-și mențină ridicat nivelul încrederii de sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cuvinte uriașe despre Enes Sali

„Pe Enes îl știu de câțiva ani, de la Cupa Hagi, când a câștigat cel mai bun jucător, dacă nu mă înșel și a câștigat și turneul și chiar de atunci vorbeam cu tata, spuneam că mi-a plăcut foarte mult de el, că e foarte talentat.

Acum la fel, cred că își demonstrează calitățile zi de zi și e la națională, îmi place foarte mult că are tupeu de fotbalist și, în ciuda vârstei, 15 ani cred, își arată calitățile de fiecare dată când are ocazia.

E un atu să îl ai ca fotbalist, încrederea în sine este extrem de importantă. Dacă aș fi stat în cameră cu el, probabil asta i-aș fi spus zi de zi, încredera în tine e cea mai importantă în fotbal”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.ro.

8 meciuri a bifat Enes Sali pentru Farul Constanța în acest sezon al Ligii 1. Jucătorul născut la Toronto a reușit să înscrie într-o victorie cu Academica Clinceni, scor 5-0, devenind cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc, la 15 ani, șase luni și 21 de zile.

Reclamă

Enes Sali poate intra din nou în istoria fotbalului românesc, dacă va fi folosit de Mirel Rădoi într-unul din meciurile cu Islanda și Liechtenstein. El va deveni cel mai tânăr jucător care evoluează pentru echipa națională.

Citește și:

Puştiul Enes Sali a primit „botezul” echipei naţionale

La primul său interviu pentru FRF, Enes Sali. Puștiul a recunoscut că l-au cuprins emoțiile la Mogoșoaia.

„Am puţine emoţii, dar nu cred că mă afectează şi sper să joc cât mai mult. Este o onoare să fiu aici. Sunt foarte fericit pentru această convocare. Mă simt foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu băieţii. M-au felicitat pentru această convocare. Cred că o să mă descurc. Îmi plac Răzvan Marin Stanciu Ianis. Mi-ar plăcea să stau cu Ianis în cameră”, a spus Enes Sali, într-un interviu pentru FRF TV.

Enes Sali s-a născut la Toronto, Canada, pe 23 februarie 2006. Înainte să ajungă sub aripa lui Gică Hagi, el a fost timp de un an în celebra academia a celor de la Barcelona, „La Masia”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și